duygusallığı tetikleyen faktörler nelerdir?

insanoğlu duygusaldır zaten sonrası kişiden kişiye değişiyor kimi daha duygusal kimi daha katı daha soğuk,şuda bir gerçek ki zaman zaman insan daha duygusal olabiliyor bununda psikolojik olduğunu düşünüyorum buna ister aşk deyin ister yaşadığı bir duruma beynin tepkisi deyin bence psikolojik yanı daha ağır basıyor

Motosikleti
Honda CBF 250
Bence eğitiminde etkisi var.. Adamı psikopat karakterli duygusuz hissiz yetiştirirsen öyle devam ediyor... Eğitim ve kültür bu işin temellerini atıyor... geri kalanı hormanlar vs diye devam eder...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
3 kasımda askere gideceğim, knight online oynuyorum bir haftadır. dün değil önceki gün gece elimde malzemelerin fiyatını yazdım pazarı kurdum ve yattım. sabah işe gitmek için kalktım ve pazarda en değerli malzeme olan bir tane balyoz satılmış, sevindim tabi.

balyoz piyasasının biraz üstünde rakama koymuştum yani 40.000.000 fiyata koymuştum yani en azından ben öyle sanıyordum, parama bir baktım artmamış gibi. sonradan anladım 40.000.000 fiyata koyacağıma dalgınlık yüzünde 40.000 fiyata koymuşum.

resmen bedavaya gitti malzeme arkadaşlar :D bu arada 40.000.000 oyun parası gerçekte yaklaşık 11 yada 12 liraya denk geliyor tabi biz işin eğlencesindeyiz para önemli değil.

aynı zamanda o tüm servetimdi... neyse işte satın alan adamın ismini kağıda yazdım ve dün mesaj attım ona, adam benim dalgınlık yüzünden ucuza koyduğumu görmüş ve başkası almasın diye o alıp saklamış ve bana geri verdi.

sevinçten mallaştım ben, duygusallaştım, ırkımın mekanından çıktım "moradon" merkezde dolanıyorum boş boş, öyle bir sevindim ki rahat bir 15 dakika ne yaptığımı bilemeden boş boş etrafı gezdim oyunda.

yanlış anlamayın parasına falan sevinmiyorum, bu hesabımda 40.000.000 nedir ki ben yaklaşık 700.000.000 servetimden oldum yine umursamadım ama böyle iyi insanları oyunda görmek beni hem şaşırttı hem sevindirdi.

ne bileyim arkadaş, 15 dakika bilgisayar başında kendi kendime sırıta sırıta sanal alemde karakterimle boş boş dolandım ne yaptığımı bilmeyerek.

insanlığa acıktık biz insanlığa.

Öncelikle "duygu"nun tanımını yapmak, onu tanımak lazım. Boş vakitlerde duygu yönetimi seminerlerine katılmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar