Düşündüğünüzden Daha Güçlü

Alkollü araç kullanmamamız gerektiğini hepimiz biliyoruz.
Aşağıdaki ki görsel Portekiz ‘li Salvador Association ‘ın “Alcohol: Stronger Than You Think” isimli kampanyasında kullanılmak üzere Fisher Portugal tarafından hazırlanmış.

Burdaki görselde otomobil sürücüleri için hazırlanmış.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı

Ekli dosyalar

• Kopyası-drinkdrive1.jpg
    Kopyası-drinkdrive1.jpg
    18.9 KB · Görüntüleme: 10,234
Bizimkilere rakili versiyonu nu yapmak lazim ancak basar kafalari. Kiymetli arabalarini yada motorlarini hayatta birakamazlar meyhane onunde. Ama canini asfaltta birakir. Boyle bir mantik iste...

Bu durumda en az kasa yapanlar gemiler olsa gerek:silent:sarhosda olsan durumu kurtarmak mumkun galiba:silent:

bizde bana bir sey olmaz mantığı yıkılmadıkça istediğiniz kadar reklam yapın ha tabiki yararı gelecek jenarasyona faydası olur tabii

Çok güzel bir kampanya ,

Yurdum insanı içince daha güzel kullanıyoruz der ( hızlanıyoruz demek lazım aslında ) !!!! :)

biliriz ki: herkes hızlanabilir ama herkes duramaz .... Alkol hayatın her anlamında felakettir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu hayvanlar keşke sadece kendi hayatlarını olaya dahil ets, ne mutlu bize. Her ayın 8 ini alkollü araç kullanma günü yaparız, bizler sokaktan çekiliriz, bunlar kendi kendine ölürler, öyle genel bi temizlik olur. Asıl mesele başkalarının hayatını tehlikeye atıyorlar. Polisi öldüren adamı hatırlarsınız, daha geçende. Bizim başımıza birkere geldi, adamın kafa bi milyon, arabada karısı, bitane kundakta biri kundaktan yeni çıkmış çocuğu.Tali yoldan fırladı, ön çamurluktan vurduk adama, herifin arabası ters döndü. Adam çıktı arabadan, kenara sızdı, adamın çoluğunu çocuğunu biz yetiştirdik hastaneye. Günahsız çocukları resmen Allah korudu. Çok klasik söz ama, çok doğru; sallandıracaksın iki tanesini, bak bidaha içip içip çıkıyormu.

İkinciside olaya neden alkollü araç kullanmak bi türk geleneğiymiş gibi baktınız ki, onu anlamadım. Bizimkiler şöyle, bizimkiler böyle. Her milletin insanları ve öküzleri vardır mutlaka.

vaktiyle havalimanı yolunda alkollü bir zat karşı şeride geçer gelen arabalaradn birine bindirir, çarptığı arabadaki iki kişi ölür kendi sağ kalır.
artık nasıl bir duygudur ya da o adamda bu azabı hissedecek ve bu yük ile yaşayacak yürek var mıdır ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Alkol delikanliyi bozar.:bounce:

pic26304ik2mediumjy2.jpg

Super Moderator
Türk işi kampanya afişi tamam, yanına kavun, beyaz peynir de eklemek üzereyken, işi sulandırmayayım dedim, ama saçılan rakının renginden anlaşılıyor ki, sulandırmışım galiba..:p

hh26byb7.jpg

Bende abartayım dedim biraz ama Türkiye şartlarında bu reklam nasıl olurdu bunlardan biri olurdu kesin.
image4zi.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar