düşüncelerim

sigara içmiyorum, alkol almıyorum, kumar oynamıyorum, idda bile oynamıyorum, ayıptır söylemesi karıya kızada para yedirmiyorum, ot bali benzeri şeylerde çekmiyorum, habersiz gezintiye bile cıkmam. yanlız bende bu aralar bi motor sevdası basladı motor almak istiyorum bilader. kime sorsam bana 125 lik yada 250 lik filan al diyor. kendimi iyi tanıyorum dengesiz hız yapmıyacagıma eminim bu yüzden o sineklerle uğraşmak istemiyorum. gaza bastıgımda bir LEOPAR gibi kükremesini istiyorum eksozundan ALEV atsın istiyorum asfaltı ağlatmak istiyorum, benzin içsin istediği kadar içsin. sonuçta benzinin litresi sigaradan daha ucuz yani şimdilik ucuz :pr:

motor sevdan başladı daha tecrüben yok hız yapmak istemiyorsun ama asfaltı ağlatıp egzozdan ateş atıp kükremek istiyorsun doğrumu anladım :)

Allah Yardımcın olsun , motor sevdası içine bi girdimi bidaha çıkmaz. Tavsiye verecek kadar tecrübeli değilim , Önerim küçük bir motor ve eğitim al , sonrası sana kalmış...

Motosikleti
Fazer8 abs
arkadaşa bi yer açın otursun. hız sevmez ama bastımmı egzozdan alev fışkırır. sen önce sineklerle bi uğraş ondan sonra alevli şov kısmına girersin.

Kurdugun cümleler bir biriyle çelişiyor dur bakalım daha ehliyet varmı 125lik 250 lik motorları begenmiyorsun hem hız yapmıyacaksın hem asfaltı ağlatıcaksın üstüne üstlük kükresin bu düşünceler iyi yere götürmez ,sigara alkol içmemen iyi motor kullanıcan anlamına gelmiyor bende kullanmıyorum hiç bişey ama 150 lik ile başladık bu işe ...

Forumda daha fazla konu okumanız gerekli iki tekere başlangıç konusunda

bende yüzme bilmiyorum ama okyanusta dalmak istiyorum.

alkol kullanmaz, sigara içmez, ot çekmezsin. Dengesiz değil ve hız sevmez AMA gaza bastımı motor kükrücek, egzozdan alev çıkacak , asfalt ağlayacak. Hacı sen bunları kullanamdan bu kafayı yaşıyosan helal sana . Bunca yıllık içiciyim böyle kafa görmedim dedikleri böyle olsa gerek :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yardır gitsin.....
En fazla burdan rahmet okuruz...
Zor bişey değil...

hocam hız yapmayacağıma eminim, 600+ da olsa sınırlarımı aşmam kontrol ederim diyorsun ama mesele hız değil zaten, HIZLANMA. Belki 250 basmaya niyetiniz yok ama 2 sn de 80 e çıkabilirsiniz. Çünkü bu motorların (anladığım kadarıyla ss leri kast ediyorsunuz) 0-100 ü zaten 3-4 sn. Küçük cc ile başlama tavsiyeleri hızlanmayı daha iyi öğrenebilmeniz içindir.

sigara içmiyorum, alkol almıyorum, kumar oynamıyorum, idda bile oynamıyorum, ayıptır söylemesi karıya kızada para yedirmiyorum, ot bali benzeri şeylerde çekmiyorum, habersiz gezintiye bile cıkmam. yanlız bende bu aralar bi motor sevdası basladı motor almak istiyorum bilader. kime sorsam bana 125 lik yada 250 lik filan al diyor. kendimi iyi tanıyorum dengesiz hız yapmıyacagıma eminim bu yüzden o sineklerle uğraşmak istemiyorum. gaza bastıgımda bir LEOPAR gibi kükremesini istiyorum eksozundan ALEV atsın istiyorum asfaltı ağlatmak istiyorum, benzin içsin istediği kadar içsin. sonuçta benzinin litresi sigaradan daha ucuz yani şimdilik ucuz :pr:

Genç ; yetenek ve tecrübe para ile alınsaydı ne Rossiler ne Lorenzolar ne Kenanlar çıkardı.Şanstan daha hızlı olmak istiyorsan kademe kademe gideceksin ! Yok ben şanşa bırakmak istiyorum diyorsan sana ne üzülürüm ne ağlarım ne gülerim.

Not : Kask bot eldiven tulum 5.000 Tl bunları almıcksan başlama bile.

alkol kullanmaz, sigara içmez, ot çekmezsin. Dengesiz değil ve hız sevmez AMA gaza bastımı motor kükrücek, egzozdan alev çıkacak , asfalt ağlayacak. Hacı sen bunları kullanamdan bu kafayı yaşıyosan helal sana . Bunca yıllık içiciyim böyle kafa görmedim dedikleri böyle olsa gerek :p

Güzeldi :DDD

Plakasiz ruhsatsiz yarış grenajli power commenderlı komple egzozlu bi zx10r alip arka lastigine margarin surup on fren diskleri ve balatalarina bolca wd40 sıkıp kalabalik trafikte emniyet seridinde sirasi ile 6. Vitese kadar redline gorun, benzin deposunun kapagi acik olsun ama..sigara,alkol,kumar ve karı kızdan zaat-ı şahanelerinizi cok guzel korumuşsunuz bu yuzden kask yerine kaynak maskesi takin ki etrafta kari kiz olursa gozunuze ilişmesin. Hem bu sayede motor kukreyip alev saçarken korkmamişta olursunuz..

Bu arada sakın az biraz araştirip sinek dediginiz 50-250cc arasi motosikletler ile kaza yapip hayatini kaybedenleri araştirayim demeyin. Mazallah akliniz başiniza gelir de kükreyen motor almaktan vazgeçerseniz şayet; alevli motor piyasasi dara düşebilir :(((((

Hocamin bana makineyi teslim etmeden ilk önce dedigi" Kesinlikle unutma, bu altindaki bir silahtir"
Bunu hicbirzaman unutmadigim icin belki hayattadim halen..

Ve o asfalti aglatan silahlar genelde üzerindeki insani öldürür..

Son düzenleme:
hap ot baly sigara alkol yok.. la bu adam neyle yapıyor bu kafayı o zaman arkadaş :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar