- Konu Yazar
2006 model 5 veya 6 binde motoru olan motorcu tanıyorum.
Garajında 3 tane motoru olanı biliyorum.
Yav benim bile ayağımda donum yok, 2 motorum var. Cbf 150 yi hafta içi kullanıyorum, V-strom 250 yi hafta sonu kullanıyorum.
Bu ön yargılar yüzünden millet ikinci el motor alamıyor.
İyi hoş diyorsunuz ama bir şu ilana bakabilir misiniz lütfen?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acill-satilik-853963056/detay
KM si orjinal olabilir, ama şimdi benim buna inanmak için kendimi zorlamam lazım, ve ilanlar hep buna benzer. Ayrıca arkadaşlar öyle fiyatlar yazıyorlar ki hani riskde alamıyor insan. Bazı arkadaşlar ekspertiz demiş. Ama ss motorlarda ekspertiz belli bir yere kadar fikir verir. Sonuçta ekspertiz de motoru dağıtmıyorlar. Aletin en pahalı ve en fazla yıpranan parçası, aldıktan iki gün sonra elimde patlarsa fena olur. Üstteki ilan ile alakası yok, şöyle birşey anlatayım: Bir gün iş yerinin servisiyle gidiyoruz. Şöför sanki gurur duyulacak birşey yapmış gibi bağıra bağıra servise anlatıyor. Problemli bir arabası varmış. Motorunu geçici olarak idare edecek şekilde tamir ettirmiş ve o şekilde başkasına satmış. Birkaç gün sonra sattığı adam aramış, demiş ya bu arabada böyle böyle bir sorun çıktı sen biliyor muydun felan. Bu .... de nasıl olur ben bilmiyordum tarzında konuşmuş. Ama bunu anlatırken öylesine mutlu mutlu güle güle anlatıyorki, benim sıkıntıdan arabada karnım ağrıdı. Kendi kendime dedim iyiki imkanım olmuş da bu güne kadar aldığım araba/motosiklet leri sıfır almışım. Allah ikinci el araç alacakların yardımcısı olsun.