düşük devirde titreme sorunu

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
honda cbr 250 motorum var özellikle 2 ve 3. viteste düşük devirde gidince zırıltı oluyor. takır tukur takır tukur, lak lak lak ediyor. sanki amatisöre vuruyor.
gaz verip deviri yükseltince kesiliyor. iki kişi binince daha çok belli ediyor kendisini.
orta devirlerde sıkıntı yok güzel gidiyor.
taktım bunu kafaya.

Maddenin doğasına aykırı bir meseleyi kafasına takıp onunla restleşen, muhtemelen ergenliğinin doruğunda asi bir kardeşimizin bu konusuna yazmak beni mutlu etti... Şimdi konumuna baktım, Adanaymış, resmen çarpan etkisi yarattı...

:rendeer:

Motor devri çekmiyordur vuruntulu çalışıyordur o ses motordan geliyordur bir az daha çekişten düşse stop eder o şekilde kullanma ya gaz aç yada vitesini küçült motora zarar verir o şekilde kullanmak haberin olsun

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
Maddenin doğasına aykırı bir meseleyi kafasına takıp onunla restleşen, muhtemelen ergenliğinin doruğunda asi bir kardeşimizin bu konusuna yazmak beni mutlu etti... Şimdi konumuna baktım, Adanaymış, resmen çarpan etkisi yarattı...

bu forumda neden sorduğum sorulara ters cevap veriliyor ya da t....k geçiliyor anlamıyorum. ömrümde ilk defa motosiklet aldım daha hiç bir fikrim yok öğrenmeye çalışıyorum hepiniz doğuştan motorcusunuz anladık. motoru aldığıma alacağıma pişman ettiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dostum galiba arabanın devir mantığında kullanıyorsun, ayzek güzel açıklamış ya devri yükselt ya da vites ufalt.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

lan kamil. adam gibi cevap vereceksen ver vermeyeceksen git kumda oyna

Düşük devir derken kaç hangi devirlerden bahsediyorsun ? 3. vites için 4 bin devirin altı düşük sayılır, 2. vites için de 3 binin altı düşüktür.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Harbiden bu sıralar fazla ti'ye almalar başladı. Forum forumluktan çıktı.

Çok büyük ihtimalle zincirin bollaştı, gerdirirsen düzelir. Benzer şey bende oluyordu kasislerden düşük devirde geçerken arkadan çat çat çat ses geliyodu dün farkettim bollaşmış gerdirttim bugün hiç olmadı öyle birşey. Bir kontrol et derim

Adam soru sormuş, neden fizik okuyup atanamamış gibi cevap veriyorsun, çarpan etkisini boşver sen yüksek ego etkisi altında kalmışsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

honda cbr 250 motorum var özellikle 2 ve 3. viteste düşük devirde gidince zırıltı oluyor. takır tukur takır tukur, lak lak lak ediyor. sanki amatisöre vuruyor.
gaz verip deviri yükseltince kesiliyor. iki kişi binince daha çok belli ediyor kendisini.
orta devirlerde sıkıntı yok güzel gidiyor.
taktım bunu kafaya.

Kardeşim bende cbr 250 kullanıcısıyım, 3bin gibi devirler cbr 250 nin rahat çalışacağı devirler değil (birinci vites haricinde) gayet normal yani titremesi ,bi tık daha yükselt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar