düştüm

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun. ailesinin yanında dayak yemesi gerçekten şanssızlığı olmuş. ama neyse artık olan olmuş. bundan sonra eminim tüm kırmızılara hayatında etmediği kadar riayet edecektir. bir musibet bin nasihatten iyi hesabı...

çok geçmiş olsun.

bu olay zaten ona da iyi bi ders olmuştur. bi daha yapmaz böle bi hata. tabi dogru olan bu gibi tecrubeleri kötü yoldan öğrenmek degilde, olabilecekleri önceden tahmin etmeye çalışmak bizleri bi çok sıkıntıdan kurtarır.

özellikle ülkemizde trafik kavramı gerçekten rezil durumda. saçma sapan araba ve motor süren insanlarla dolu ortalık. geçenlerde buna bezner bi olay benimde başıma geldi. bana yeşil yandıktan sonra orta kavşaktan kırmızı ışıkta bi at arabası fırladı yola. bana yeşil yandıgında gaza köklesem dürek üzerindeydim. allahtan adamın cıkacagını gördüm bi problem olmadı.

şeridinde gidemeyen insanlar bile var trafikte. adam sag seritten yavas yavas sola kayıyor ama farkında degil. çizgiyi ortalamış gidiyor. arkasına kadar girmeme ragmen bi aynaya bakma zahmetine bile girmiyor. sonrasında tabi acı bi korna ile hoplatıyorum yerinden:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun ...

Gecmis olsun ama biraz sinirli cikismissin , eger surucu sana karsi ukalalik yapmis olsaydi , belki haklisin bir nebze diyecektim , ama sanirim arabadan inip durumunu sormus.

MFM

Gecmis olsun ama biraz sinirli cikismissin , eger surucu sana karsi ukalalik yapmis olsaydi , belki haklisin bir nebze diyecektim , ama sanirim arabadan inip durumunu sormus.

öncelikle hepinizie teşekkür ediyorum çok sağlun. durumumu sormadı arabadan indi ya kusura bakmayın ya dedi karısını farketmedim hatta o esnada arabada başkası varmı ona bile bakmadım yani ben bu adama vururum başkası iner falan diye düşünmedim açıkçası pekte umrumda değildi benim canım yanmıyodu o an bişey hissetmiyodum eğer kendimde acı hissetseydim zaten o adamı elimden devlettin kolluk kuvvetide gelse alamazdı. karısı ve çocuğunu görseydim belki o davranışı yapmazdım. ama adamın yaptığı resmen cinayete teşebbüs kimse kusura bakmasın polis devlet falan demiş bi arkadaş polis çağırsam ne olucak yapmayın böyle şeyler tutanak tutun diyip gidicek ne değişicek? bi sonraki kavşakta yine aynısını yapıcak unutucak gidicek.. en azından durumun ciddiyetinin farkına varmıştır şimdi ununutmaz.

çok büyük geçmiş olsun adamın hayvanlığı demekki kusura bakmayın ne olursa olsun eşin yanında ve cocugunuda ön koltuğa almışşın kendini düşünmesen bile onları düşünmen lazım haketmiş dayağı ama eşinin yanında yemesi kötü olmuş neyse kardeş en kötü kazan bu olsun diyelim geçmiş olsun

geçmiş olsun. Her ne olursa olsun kurallara uymak gerek. araçların arasından gitmeye çalışmak sol şerit çizgisinin solundan veya kaldırımdan gitmek de bence buna dahil. Keşke yapılabilse herkes kurallara uyabilse sadece çok sıradışı durumlarda kaza olsa. Bence zaten ehliyet almak gerçekten zor olmalı ve her 3 senede bir sınava girip yeterlilik kanıtlanmalı, ayrıca psikolojik testlere de insanlar tabi tutulmalı. Özellikle mesleği şöförlük olan (taki, minibüsi, servis şöförü...) sürücüler için ayrıca bir sertifika olmalı.....

MFM

hepinize çok teşekkür ederim saolun :rendeer:

sdt

Allah daha beterinden korusun. Kazasız belasız günler nasip etsin.

Çok geçmiş olsun, karısının önünde yediği iyi olmuş yumrukları, belki bir daha yapmaz da kendi çocuğunu da tehlikeye atmaz, bırak yabancıyı ..

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
çok geçmiş olsun büyük bir sakatlık olmaması işin tek sevindirici yanı,adamın dayağı hakettiği ortada ama keşke fazla hırpalamasaydın karısının çocucuğunun yanında,sanırım senide rahatsız eden kısmı bu olmuş,geçmiş olsun tekrar

Büyük geçmiş olsun, ama motorsikletleri görmüyorlar, gerçekten görülmüyoruz! daah büyük araçları arıyorlar trafikte, bu nedenle motorsikletleri farketmiyorlar, bunu bilerek motor kullanmalıyız.

Geçmişolsun arkadaş:cat:

Böyle bir badireyi atlatanlar bilir tabi insanın o anda ne durumda olacağını. Sinirlenmek bile denemez aslında. İçgüdüsel kendini koruma refleksi ile adeta çılgın gibi olur insan. Bu yüzden verebileceğimiz tepkiyi bilemeyiz. Bana da adamın biri neredeyse göz göre göre arkadan çarpıp yıkmıştı yere. Ayağa kalktığımda bu beklenmedik absürd düşüş ile o kadar şaşkındım ki adama birşey demek bile gelmedi aklıma.

Geçmiş olsun tekrar:cat:

çok geçmiş olsun abicim önüne gelene ehliyet verirlerse bunla da kalmaz daha da kötüleri yaşanıyo ne söylesek boş.

geçmiş olsun
yazdığına göre önde karısı ve küçük bebek
zaten bu yanlış
anlaşılan karşılaştığın kişi arabanın acemisi
arabada ufak bir çarpmada (fren demiyorum) annesi o çocuğunu tutamaz
aslında cehalet diz boyu
okumuşuda zenginide fakiride hiç farketmiyor
tekrar geçmiş olsun ALLAH hepimizi bu ayucuklardan korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar