Düştüm

Eşimle beraber pazara gidiyorduk. Arabayı pazarın karşısına park ettim. Karşıya geçerken ortadaki çiçekli bölüme geldim. O dar beton üzerinde yola paralel yürümeye başladım. Sonra sol ayağım boşluğa düştü. Kütleçekimi beni insafsızca aşağı doğru çekmeye başladı. Göbeğim önde ben arkada koşar adım düşmemeye çalışmaya başladım. Solumda yavaş hızlarla arabalar ilerliyordu. Arabanın önüne doğru abuk sabuk adımlarla düşmemeye çalışıyordum. Eşim de o esnada arkadan “Ne diye koşuyor bu dans eder gibi?” diye düşünüyormuş. Derken soluma doğru sağ omzumun üzerinde düştüm. Nasıl yaptım, bilmiyorum. Bu, sanırım don dönemlerdeki en akrobatik becerim oldu. Kafam arabanın arka tekerinin 30 cm yanında kaldı. Araba ben öncesinden düşmeye başladığımda durmuştu. Ama yine de altına girmedim. Yerden kalkmadan arabaya devam edebileceğini işaret ettim. Araba devam etti. Sonra Pazar, sonra market. Sonra da eve döndük. Sağ dirseğimde belli belirsiz bir şişlik var. Olayın sıcağıyla fark etmemiştim ama sağ dirseğimden omzuma kadar kendini hissettiren az bir ağrı var. İstirahatteyim. Yarına düzelir herhalde.

1zdc8rs.jpg

Pazar işi çok tehlikeli, dikkatli olun, ekipmansız pazara gitmeyin, başka canlar yanmasın. Pazar torbanıza daş değmesin. Pazar yolunda karşıdan karşıya geçme eğitimi alayım bi ara.

Bir doktora görünseydiniz daha iyi olurdu. Çok geçmiş olsun.

DKN

haydaa.. çok geçmiş olsun. kaldırımlarda düz olmayan yollarda kısaca ş. içinde yürümek tehlikelidir. bende zamanında gece zifiri karanlıkta önümde ezilmiş boş su şişesini göremeyip üzerine bastıktan sonra kayıp kaldırama yandan çarparak koluma dikiş attırmıştım

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmiş olsun.
Yürüme eğitimi şart.:)

Düz yolda yürürken ölecekmişsiniz nerdeyse...Vallahi dünya yalan.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim lakin arka teker kitledimi freni bırakmıyacaksın madem abs yok kitleyen fren bırakılmaz :D Allah beterinden korusun bi daha ekipmansız hanımla bi yere gitmeyelim onlar alışkınlar tabi indirimden şundan bundan izdihama biz değiliz sıkılıyoruz azizim ruhumuz bunalıyor :D

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun Zafer'cim. Allah beterinden korusun.

Sabah sabah son paragrafa çok güldüm. Geçmiş olsun abi. Umarım ağrı sızı da geçmiştir. Ayakkabılar ırc miydi? :)

MT 7 nin yan koruma takozlarına dün 4 poşet astım.
Arka peg lerde ikişerden 4 poşette orda.. (Sol pegde kabak poşeti asılıydı zincire sürtünmüş 1 tanesi pert :) )
Gidon sağ ve sol poşet. Arkada hanım elinde 4 poşet.
Rüzgarlıkla kadran arasında roka poşeti :)

Biz gayet mutluyuz.
2. vites rölantide gider geliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar