Düştüm

Acemiyim tabi ki her motorcu düşer diyorum. 50-60 ile seyir ederken hızımı düşürdüm çünkü ışık kırmızıya dönmek üzereydi önümdeki araç aniden durunca benimde hızım 30 civarlarındaydı bir anda panik yaptım ve frenlere bastım önü kaydırıp düştüm debriyajım kırıldı hala kullanılabiliyor fakat şu yuvarlak kafa kısmı kırıldı . Motosikletim mt-125 üzerimde ekipmanlar var diye hiçbir şey olmadı sadece ayakta bileğimde hafif bi sıyrık var. Debriyaj işini bizimkilerin haberi olmadan halletmem lazım. Tavsiyeleriniz bekliyorum . Nasıl halledebilirim her motora ayrı mı oluyor debriyaj kolları ?

Orjinal parçası çok pahalı diyorlar param yetmez o kadarına internette ucuz yollu bişeyler bakayım ben en iyisi. Montajını nerede yaptırabilirim alınca

normalini alma ayarlanbilir racing manetler var takim olarak satiliyo bulabilirsin her renk var

Ekipman tamsa ayaktaki sıyrık nasıl oluştu?

Benim kazamda da full ekipmandım ama ben biraz daha hızlı düştüm sanırım 40-45 idim.. Sol ayağım sol ayak peginin altında kaldı o şekilde yerde 3-4 metre sürüklendik. Motordan ne yazik ki hemen ayrılamadım. Asfaltta sürüklendiğim yerde motosiklet pantalonum görevini iyi bir şekilde yapmış ancak nasıl oldu anlayamadım ayağımın iç bilek tarafında sanırım pegden ayrılırken yaklaşık 6 cm e 6cm gibi bir yer soyulmuştu.. Dışarı kanama yoktu ama iç kanama gözüküyordu. Hemde ekipman kaliteli diyebileceğim richa marka bir pantalondu.. Yani kaza anında ekipmanda tam olsa yine de yaralanabiliyorsunuz belli olmuyor.
Arkadaşa geçmiş olsun.. Bu tür küçük kazalar çok şey öğretiyorlar insana :)Sağlıcakla umarım son kazanız olur ..

geçmiş olsun bence hazır değiştiriyorken motosikletinizin rengine uyumlu kısa 2 parmak tutabileceğiniz güzel bir manet alın hem daha ucuza gelir belki , hemde daha şık durur

geçmiş olsun, eğitim durumu nedir ? almadıysan eğitimi kaça alırım diye araştırmanı da tavsiye ederim. Kapalı alanda bir güzel hakimiyeti öğrenirsin, acil durum frenini öğrenirsin, planlı frenlemeyi öğrenirsin.

Ekipman tamsa ayaktaki sıyrık nasıl oluştu?

Pantalon ile ayakkabım arasında kalan yer şu çıkıntı bir kemik var ya orası :) Birde kalça kemiğim hafif acıyor. Zaten çok ufak bir çizik serçe parmağının başı kadar :D

geçmiş olsun, eğitim durumu nedir ? almadıysan eğitimi kaça alırım diye araştırmanı da tavsiye ederim. Kapalı alanda bir güzel hakimiyeti öğrenirsin, acil durum frenini öğrenirsin, planlı frenlemeyi öğrenirsin.

Sağolun eğitimim hiç yok burada eğitim alabileceğim bir yer yok fakat almayı düşünüyorum bir şekilde.

geçmiş olsun bence hazır değiştiriyorken motosikletinizin rengine uyumlu kısa 2 parmak tutabileceğiniz güzel bir manet alın hem daha ucuza gelir belki , hemde daha şık durur

Türkiye'de çok pahalı o tarz manetler yurt dışından sipariş vericem yarın. Ucuza bulabileceğim bir site biliyorsanız söylerseniz sevinirim .

Geçmiş olsun birader. Ben de düştüm bugün, şirinevlere doğru yan yolda malın teki aniden airport avm`ye girmeye karar verdi ve önüme kırdi bende frene asilinca yatti motor. Sagolsun arkadan gelen iki motorcu eleman yardim etti kaldirdik motoru adama da kufrettik. Bana bisiy olmadi motor da koruma demirinin ustunde kaldi onda da birsey yok.

Geçmiş olsun birader. Ben de düştüm bugün, şirinevlere doğru yan yolda malın teki aniden airport avm`ye girmeye karar verdi ve önüme kırdi bende frene asilinca yatti motor. Sagolsun arkadan gelen iki motorcu eleman yardim etti kaldirdik motoru adama da kufrettik. Bana bisiy olmadi motor da koruma demirinin ustunde kaldi onda da birsey yok.

Bana kimse yardım etmedi tek başıma kaldırdım millet ışıkta durmuş bana bakıyor birisi gelip kardeşim bişeyin var mı demedi motoru kaldırmama bile yardım etmediler motoru sola çekmek zorunda kaldım vites kolu yamulmuştu onu düzeltmeye çalıştım dakikalarca

Hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun inşallah son düşüşüm olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar