Düştüm!!!

Aman birader geçmiş olsun...daha dikkatli ol bundan sonra...Allah başka keder vermesin.

Arkadaşım büyük geçmiş olsun.
Bende 2.gün önce bir kaza atlatım o sıcaklıkla eve geldim birşey yok gibi duruyordu fakat sonradan sağ kolumun bütün sinirlerinin zedelendiğini doktora gidince anladım.Bence sen vakit kaybetmeden doktra gitt.

öncelikle geçmis olsun arkadasim

izgaralar hakkinda bi çift laf etmek istiyorum
bitek Türkiyede bu izgaralar dikine konmakta kimse motorlari hesaba katmiyor . Halbuki diger memleketlerde izgaralar daima yatay biçimde durmakta dolayisiyla lastigin araya saplanma gibi bir ihtimal kalmiyor

teskrler

geçmiş olsun arkadaşım
işallah birdaha başına gelmez seninde
motor sürücülerininde

geçmiş olsun olur böyle kazalar ama dikkatli ol altındaki şeytan aracı unutma dostum ben iki kere düştüm ama cross yaparken dağ tarafı rampa çok yüksek üstümde motor ben yerdeyim allahtan yavaştım yavaş olmasaydım gerçi düşmezdim ama oldu işte...geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeşim daha beter de olabilirdi.
umarım tekrar yaşamazsın, izmir mt.den sevgiler.

Super Moderator
Senin ve motorunun son durumunuz nasıl?
Parçalarda sıkıntı olduğu söyleniyordu, ayna falan gelebildi mi?
Grenajdaki çizikler ne durumda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum geçmiş olsun....mazgal ıslak olabilirmiydi?

salihgureli' Alıntı:
Saolun arkadaşlar bide ben motoru kaldırırken şerefsiz bir halk otobüsü şöförü kolaygelsin aaabee hahahaha demesi beni çileden çıkarttı..............
al sana daha güzeli: geçenlerde motordan düştüm yerden motoru kaldırıyorum bi tane halk otobüsü şoförü iyi aile çocuğu(!) camdan kafayı çıkarmış bana bağırıyor: çeksene lan şu motoru!!!! tabi böyle bi olayda normal bi insan nasıl bir cevap verir? ceza almamak için söleyemiorum. ama ailesine iyi dileklerimi sundum adam bastı gitti.

geçmiş olsun hocam!!! :rendeer: herkese kazasız belasız dikkatli sürüşler....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar