Düştüm!!!

Az önce Eminönü'nden Aksaray'a doğru giderken (hergün geçtiğim yol)yolda derin yolu boydan boya kesen mazgallar var, hergün normal hızla girer sonrada küfür ederdim bugün çok sarsmasın diye hızımı düşürdüm:pr: noolduunu anlamadan yerdeydim benim sol bacağım ve sol kolum soyuldu,tortorun sol taraf biraz kazındı sol ayna kırıldı granajdada çatlama var biraz,okadarda dikkatli gidiyordum.bakalım servi ne diycek n kadar masraf çıkartıcak.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buyuk geçmiş olsun..MOtor önemli diil sana bişi olmasın..

geçmiş olsun... acil şifalar....
geçen gün bende en az 20 sefer çıktığım kantardan inerken sağ eteği taktırdım... hem de nasıl taktığım bile farkına varamadım... neyse dün kaportacıdaydım onu yaptırdım macunlattım yakında boyatacam... çünkü aynadan her baktığımda aklıma geliyor....

Forumdan Uzaklaştırıldı
aman hocam dikkat et. motor yapılır, kendine bişi olmasın. allahtan ufak sıyrıklarla atlatmışsın.

tekrar geçmiş olsun. :rendeer:

:rendeer: geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum aynı boku izmir belediyeside yiyor sahil yolunda 3 -4 cmlık cukurlar ,muhendıslık harıkası plakalar arkadan araba senı gorcekmı ondekı frene bascakmı motora birşey olmasın derken ınsan gerilıyor :pr: geçmiş olsun tekrar

Saolun arkadaşlar bide ben motoru kaldırırken şerefsiz bir halk otobüsü şöförü kolaygelsin aaabee hahahaha demesi beni çileden çıkarttı..............

Forumdan Uzaklaştırıldı
salihgureli' Alıntı:
Saolun arkadaşlar bide ben motoru kaldırırken şerefsiz bir halk otobüsü şöförü kolaygelsin aaabee hahahaha demesi beni çileden çıkarttı..............

salih kardeşim işte onlar tam bi şerefsiz. :farao:
burdan onlara sesleniyorum. hey trafiği sadece kendilerinin zanneden insan bozmaları. bu trafikte motorcu kardeşlerimde var.

aslında indireceksin iki tanesini eşşek suda gelinceye kadar döveceksin görecekler. haysiyetsizler.

gezerken bende çok çektim ellerindende:queen:

Hocam çok çok geçmiş olsun

o halk otobüsü şöförü gibilerine tek bişey söyleyin "Allah seni daima senin gibilerle karşılaştırsın" dediğinizde bezelye tanesi kadar aklı varsa zaten dersini alır.

çok geçmiş olsun.nasıl oldu tekerlek mazgalların arasınamı girdi.düşmenin sebebi neydi?

free_eagles' Alıntı:
çok geçmiş olsun.nasıl oldu tekerlek mazgalların arasınamı girdi.düşmenin sebebi neydi?
bilmiyorum ama arka lastik kabak sanırım ondan oldu aslına bakarsan hiçbi anlam veremedim,nasıl oldu nooldu,görgü şahitlerinin söylediğine göre :mrgreen: ben motordan atlamışım kulağımda intercom vardı son hatırladığım (düştükten sonra)
nasıl bi mantıksa motoru durdurmak için kablosundan çekiyodum motor çok sürüklenmesin die at çeker gibi:)tabi bide intercom un kablosuda koptu, 300 euro masraf var bide lastik 360 euro uraş işn yoksa şimdi

o o.....pu çocuğu belediye şoförünü bi temiz dövmek lazım..kusura bakma salih geçmiş olsun demeden küfrettik ama sinir oldum abi..

çok geçmiş olsun...ucuz atlatmışsın...:rendeer:

Saolun arkadaşlar kendimi iyi hissetmemi sağladınız şimdi huzurla dinlenebilirim,insan öyle herkese düştüm diyemiyo adamı ipe çekerler.(anneler)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
büyük geçmiş olsun,enbüyük kazan buna kalsın:rendeer:
belediye şöförünü takma kafana.gereksiz bi insan olduğu belli.
istanbulda ve türkiyede trafiğe çıkmak zaten başlı başına iş.yollaramı yanarsın trafikte yer alan duyarsızlaramı:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar