Düştüm

tahmin edeyim yolculuğun ilk km lerinde oldu bu olay bizim lastikler ısıncaya kadar yolu tutmuyor. ben bu yüzden iki defa düştüm. en son yağmurlu bir havada 20 ile dirift yaptım ilk 5 km. çok zevkli oluyor frene basıyorsun arka ayrı kayıyor ön ayrı kayıyor. lastiklerine hiçbir zaman güvenme. hele 100 km üstü süratlerde. ilk yapacağın iş lastikleri değiştirmek olsun.

Geçmiş olsun ve ilave;;Malesef halkımız da asfalta köpüklü su-su dökme alışkanlığı olduğundan bu olaylar oluyor. geçen akşam frene basıyorum motor durmuyor, arka tarafta bi yanlama hissedince aklım başıma geldi. Bunlarada dikkat etmek lazım...

Düştükten sonra,hatanı ve eksikliklerini farketmende güzel.Geçmiş olsun,kazasız sürüşler dilerim..

iyi dilekleriniz için teşekkürler inş. diyeyim.

tahmin edeyim yolculuğun ilk km lerinde oldu bu olay bizim lastikler ısıncaya kadar yolu tutmuyor. ben bu yüzden iki defa düştüm. en son yağmurlu bir havada 20 ile dirift yaptım ilk 5 km. çok zevkli oluyor frene basıyorsun arka ayrı kayıyor ön ayrı kayıyor. lastiklerine hiçbir zaman güvenme. hele 100 km üstü süratlerde. ilk yapacağın iş lastikleri değiştirmek olsun.

şehir merkezinde ikamet ediyorum. git gel 30km uzak mesafe :) bu ısınma mevzusunu öğrendiğim iyi oldu, fakat ben yine de güvenmiyorum o lastiklere :cat:

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim hergünüm adrenalin :) göbekten döndüğüm zaman motosikleti tam sola kırıyorum sonra gazı sonuna kadar açıp sağa bi kırdımmı cupla ver yanı :) lakin bi sefer siyasi istem dışı oldu siyasi konvoy görünce uzaklaşmak için gazı açtım ben düştüm düşecem derken kurtardım adamlar arkadan korna çalıp alkış tutuyorlar halbuki bilmiyorlar ki motosikletin üstünde kaç tane dua ettim :)

geçmiş olsun.. bende dün şileye doğru çıkayım dedim yolda kum biyere çektim dinlenip yola çıkayım derken ön tekere dal parçası takıldı,onu çıkarayım derken de ayak kuma battı motor yana yattı gülmekten kaldıramadım da yerinden :queen:

teşekkürler geçmiş olsun ve iyi dileklerinize..

geçmiş olsun.. bende dün şileye doğru çıkayım dedim yolda kum biyere çektim dinlenip yola çıkayım derken ön tekere dal parçası takıldı,onu çıkarayım derken de ayak kuma battı motor yana yattı gülmekten kaldıramadım da yerinden :queen:
senin ki daha kötüymüş :mrgreen:

Temiz kaygan günes sıcagini gormus asfaltlarda özellikle hic tutunamiyor bu cesetler naylonunda naylonu oldugu icin en onemlisi ise ısınmıyor ısınsa bile vur tekmeyi gitsin diyebilecegin bir lastik

Temiz kaygan günes sıcagini gormus asfaltlarda özellikle hic tutunamiyor bu cesetler naylonunda naylonu oldugu icin en onemlisi ise ısınmıyor ısınsa bile vur tekmeyi gitsin diyebilecegin bir lastik

:) dalga geçtiğinizi sanmıştım, ikamet Antalya, pilot street öneriyorsunuz sanırım ?

Trafik ışıklarının olduğu yerler, araçların motor/diferansiyel gibi yerlerinden damlayan yağların yoğun olarak biriktiği yerlerdir, aman dikkat :cat:

Geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar