Düştüm ve korumaların faydasını gördüm

İlhan abim şimdi okudum topici.Gözümden kaçmış..:silent:

Abi geçmiş olsun ...Valla üzüldüm be..:pale:

Allah seni sevdiklerine bağışlasın..:rendeer:
Korumaların faydasını her an görebileceğimizin
en münferit olayını yaşamışsın..:pale:

İlhan abim şimdi okudum topici.Gözümden kaçmış..:silent:

Abi geçmiş olsun ...Valla üzüldüm be..:pale:

Allah seni sevdiklerine bağışlasın..:rendeer:
Korumaların faydasını her an görebileceğimizin
en münferit olayını yaşamışsın..:pale:

Teşekkür ederim.
Korumaların önemini sitede daha önce yaşanan olaylardan ders alarak zaten biliyordum ve kullandığım için çok memnunum. Dizliğim yarıldı ama olsun yenisini Feyizoğlundan sipariş ettim.

geçmişş olsun bu arada motorun çok güzel

Teşekkürler. Motoru bu hale getirmek için ayıptır söylemesi 4000 YTL.harcadım. Hem de geçen sene.

Geçmiş olsun.Yazık olmuş o güzide motora.Yeniden toparlaman vakit alacak.

Geçmiş olsun. Umarım motosikletini tekrar eski haline getirebilirsin. :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Abi çok çok geçmiş olsun. Tam korumanın önemi yine ortada işte. :cat: Neyseki konuya hassasiyet göstermişsin. Allah beterinden ve tekrarından korusun. :rendeer:

ilhan bey öncelikle geçmiş olsun. bence o motora nazar değmiştir.güzel motorunuza bir nazarlık takın .

cok gecmııs olsun allah beterınden ve tekrarından saklasın....hep koruma tam koruma:cat:

Abi çok çok büyük geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Motosiklet çok güzelmiş ve yeni toplanmış, kaza olması kötü olmuş ama, yapacak bir şey yok cana geleceğine mala gelsin.Sizde bir şey olmaması çok sevindirici.İnşallah bmw de en kısa zamanda eski haline döner.Kazasız ,sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun
allah beterinden saklasın
full korumanın önemi bir kez daha kanıtlandı

Motoru bu hale getirmek için ayıptır söylemesi 4000 YTL.harcadım. Hem de geçen sene.

geçmiş olsunda... 4000 ytl harcayıpta 500 rodajından sonra bmw niye 20 km gidince teker kilitler düzcede ki ustaya bi danış bakalım segmenları rektefesini nasıl ayarlamış.. enteresan .. resmen motor segman sıkıştırmış anlamadınmı hala...

Çok geçmiş olsun,korumaların önemini göstermek için başlık attığınız için de sizi tebrik ediyorum.Saygılarımla :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar