- Konu Yazar
Öncelikle herkese iyi günler biraz detaylı anlatacağım okuyabilirseniz memnun olurum ben yaklaşık 1.5 ay önce motorsiklet aldım Kuba Razore modeli ehliyetede kaydımı yaptırdım motoru kullandığımı söyleyemem motorum daha 70 KM'de anlayacağınız motoru öğrenmeye çalışıyorum bilgili değilim, 4-5 gün boyunca motoru hiç çıkartmamıştım şöyle bir çıkarayım dedim en azından sokağın sonuna gidip geleyim diye düşündüm fakat aptallık ya bu işi yollar ıslakken yaptım gerçekten düşük hızda seyrederken kaydım ve düştüm ve bu benim hatamdan kaynaklanıyor sonrasında motoru bugün 1saat önce çıkartıp sorunlarına baktım motorun ibresinin orasında bir plastik parça kırılmış pek pahalı olduğunu düşünmüyorum bir aynam kırıldı ve debriyaj eskisinden farklı gibi geliyor asıl içimi sıkan sorun şu motorun gidonu yamuldu diyeyim sanırım düz gitmesi için gidonu biraz daha sağa doğru tutmam gerekiyor ve motor güçlü olmasa bile çok hafif yani açıkçası gerçekten çok iyi hızlanıyordu 2.vitesde özellikle bugün denediğimde gerçekten farkı anlamamak mümkün değildi eskisi kadar seri değil içinde ne olmuş olabilir eğer işe yarayacaksa yerimde dururken çok hafif bir yanık kokusu alır gibi oldum cevaplarınıza ihtiyacım var çünkü servis dışında bir yere götürüp garantisinden etmek istemiyorum ama servisde çok pahalı tutacak diyorlar ve inanın ben hiç anlamıyorum sorun ne olabilir bana neye mâl olur ? Cevap verecek herkese teşekkürler.