- Konu Yazar
anketin sonu geldi
artık kimse yazmaz bakta gör:queen::queen::queen:
Haklısın kimse ankete oy vermez artık
Benim anlamadığım yan yatan, devrilen, kaza geçiren motor satılmaz mı ki? :silent: İnsanların bu kadar pipiriklenmelerini hiç anlamıyorum ben. Sonuçta sıfır motor almayacaklar değil mi? Kazasız, çiziksiz vs. istiyolarsa bayilere baksınlar. Araba alırken de böyleler, sadece motosiklet değil. Her türlü noktasına bakar bizim insanımız. İşin garibi anlayan da bakar anlamayan da... Pazarlıkta anlaşamayıp kusursuzu kusurlu yapar ve almaktan vazgeçerler.r: Sinir oluyorum böylelerine...
Atlantik çok haklısın dostum. Motorda çizik, çatlak vs gördünmü herkes uzak duruyor. Ben düşerkende motor yan yattı ve sürüklendi. Ancak servise götürdüğümde hiç birşeyerinde birşey olmadığını söyledi.
Elbette çizik ve ufak kırıklar oluştu onlarıda kapadım birşekilde ve kazadan bu yada 20bin km kadar kullandım. Motoru satarken elbetteki çizik olan yerlerin de parası düşülür ancak bu motorun genel anlamda değerini düşürmemeli.
Hoş gerçi ben motorumu hiç satmayı düşünmüyorum. Yeni motor alsamda bu 2. motor olarak eskiycek benle beraber.
Son düzenleme: