Düşseniz bile sizi bekleyecek bir motosiklet alın

Motora yeniden bindikten sonra verdiği "gaz ayarı pozu" hakikaten çok şık olmuş:)

Tabi ki fake...Bazı durumlarda motor sürücü olmadan da belirli bir mesafe gidebilir, ama sürücünün kalkıp koşup yetişmesi vs. fantastik olmuş hakikaten.Hele hele yarış tulumu + botlarıyla :)

Son düzenleme:
Bu kadar sadik motorda pes dogrusu benimki beni uzerinden atiyor , adam ne guzel egitmis , acaba otur oglum dediginde de kendi kendine orta sehpaya mi geciyo bu motor?:mrgreen:

Coq Eline saglik ilac gibi geldi

:queen:

Çok iyi yahu, koş koş,

Ayrıcca bizim elemanın yorumu da pek bir sırıtıyor arada...

normalde kendi başına giden motosiklet gormustum , arkadaşlarımızdan biri GSX750F'i elinde dukkana sokmaya çalışırken pantolon ile yanlışlıkla 1'e taktı ve motor kendi kendine düz şekilde 15 mt gidip duvara gömmüştü :)

aklıma bişey geldi yaw , şu tankslapper olayını engelleyen bi sistem vardı acaba o mu var makinada ? ama viajdayken düşüyo amcamız ve motor düzeliyo :silent:

ben böle sahibine sadık bi motor görmedim eve alsam işten gelince terliklerimi getirenden yokmu:queen:

Motorun o momentumla düz gitmesi normal gelebilir ama dikkat ettiyseniz sürücü kendini motordan bir nevi bırakıyor ve her ne kadar momentum olsa da sağa sola yalpalamalar bunu bozarak motorun düsmesine neden olur.

Ayrıca motor virajdan cıkıyor ve bi nokta daha var motor sağa sola yalpaladıktan sonra düzeliyor ve sahibi kosarak üstüne atlıyor dengenin bozulup ikisinin birden yere düsmesi gerek bence...

normalde kendi başına giden motosiklet gormustum , arkadaşlarımızdan biri GSX750F'i elinde dukkana sokmaya çalışırken pantolon ile yanlışlıkla 1'e taktı ve motor kendi kendine düz şekilde 15 mt gidip duvara gömmüştü :)

aklıma bişey geldi yaw , şu tankslapper olayını engelleyen bi sistem vardı acaba o mu var makinada ? ama viajdayken düşüyo amcamız ve motor düzeliyo :silent:

direksiyon amortisörünümü diyorsun :)

ama düşmüyo işte çok dengeli motor adam tam virajdan çıkıyor motoru düzeltirken düşüyor o anda gazı biraz fazla açtı sanırsam motor altından çıktı motor bu ani hızlanma ile kendini düzeltti ve düşmeden birkaç metre gidebildi

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Düşer o motorrrrrr.:)

Hem de 25 karakter gücünde düşer.:p

bole bı sey olamaz ya ...baya komıkmıs aama hele lınktekı yurdum ınsanın tepkısıne koptum valla....

süper olmuş valla.. adam birde kafayı geri çevirip arkadan gelen varmı diye bakıyo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar