DÜŞME VE ÇEKİŞ SORUNU

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
30 km hızla giderken ön lastik kaydı düştüm motorda çekiş düştü 2.vites gittiğim yeri 1.vites zor çıkıyom iki kişi bayılıyo anlamadım bişi motor gitmiyo debriyaj,karbüratör,buji,hava filtresi,siboplar hepsine baktık sorun yok sizce yan yatmayla motorun neyi bozulmuş olabilir ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Güncel....

Gotur bi tamirciye en fazla verecegin para 250 lira komple piston silindir degistir kurtul ,ayni bende 80-90 la giderken ara sokaktan cikip yolda duran doan slxe carpmamak icin fren attim motor yan yatti devrildi filan bisure calismadi zorla vururp calistiridm ama cekis pert , motor yamuk yumuk calisiyodu , motor yaptirdim 0 eski haline geldi ,ben diyorumki demekki motorda sorun olmus usta görsün kolay gelsin

Son düzenleme:
Az daha koy ybr al diye boşuna dememiş adamlar, Çinlilerden uzak durun

teker cant mant fren balataları göbek oralara bak sıkıyodur bişeyler belki.

bazısı saçmalamış motor düşünce piston silindir yenileme mantığı nedir akıl fikir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
teker cant mant fren balataları göbek oralara bak sıkıyodur bişeyler belki.

bazısı saçmalamış motor düşünce piston silindir yenileme mantığı nedir akıl fikir...

birşey sıkmıyor,direksiyon kendi kendine sağ sol geziyor

Kardisim ben kendimden ornek verdim yani basima boyle olay geldi suanda tas gibi sorun motorda olmasa niye duzelsin yanlisim varsa kusura bakmayin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler hepsine bakıcam sorunu çözdüğümde yazıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar