evet ramazan orta yolu bulduk o demişki bu titan ı geçen ybr olursa eğer bu motoru satarım ve ben onu geçtim o ybr nin üstünlüğü kabul etti fakat onun motoru rampa da 150 cc bi motor yakalamaz (sipesyal kross lara hariç) öyle gidiyor ama düzde 115 i geçemiyor o yüzden düzde hep arkamda kaldığı için motorunu satacak galiba:mrgreen:ademle forumda çok kavga ettınız tıtanmı , ybr mi diye orta yolu buldunuzmu bari oralarda
Sağol abim. :rendeer: mt den herkese kapım acıktır. İyi dilekleriniz için teşekür ederim. Koyu motor muhabeti olsun yeter.Olmuş işte birşeyler,
desemki adem ödünç vermiş birazını
e ondada eksilme yok))
iyi bir kardeşimizi misafir ettiği için buradan kendi adıma Adem e teşekkür ediyorum.
Heran bizde oralara düşebiliriz
bakacaz garii.
2 hafta kalsan 5 kilo garanti alırdın fatihim. Helal olsun yediklerin. Keşke daha çok yedirebilseydim, bakabilseydim. :cat:abi saol göbek mevzusu da şöyle adem arkadaşım çok iyi baktı bana ne istersem yedirdi içirdi sağ olsun ahtapot bile yedirdi yani gerisini sen düşün :cherry:
mehmet harita da bulunmayan bakir koylara gittim güzel kardeşimFatih abim tekerine sağlık kaç gündür doğru düzgün bakamıyorum foruma yeni gördüm maşallah güzel gezmişsin de birde harita üzerinde gösterseydin gittiğin yerleri güzel olurduteşekkürler paylaşımın için.
![]()
mehmet harita da bulunmayan bakir koylara gittim güzel kardeşiml:
mehmet sarıkaya bence akdeniz e başka zaman git 9 günde anca ben muğla yı gezdim hatta hatta gitmediğim yerler de kaldı daha aydın izmir var ege de gidip görülecek:thumleft:
len oğlum en son beni oraya göç ettirecen :cherry:
şeytan ferhatl: