yaw abi bırak cadırı madırı...gel buraya....evet beyler konu günceldir son 3 gün cumartesi sabah saat 6 da yola çıkmayı planlıyorum
aslında kafama takılan hiç eşya götürmeden gitmek girdi sadece kıyafet vs çantaya koyup gitmek konaklama işini de ucuz pansiyonlarda yapmak böylece her yere gidebilirim
her yeri gezebilirim:cherry:
deve yükü ile eşya taşımak biraz yorucu olacak ve gittiğim yerde tatilimi geçirecek yani çadır şişme yatak battaniye bana ayak bağı olacak sanki yol uzun olacağından:silent:
len oğlum hayatımda evden kopup gezmeye gidiyorum bu kadar uzağa ilk defa bu tatili benim kara yılan ın üzerinde gezerek geçirmek istiyorum:cherry:
rus falan düşünmek istemiyorum sadece motorla gezmek istiyoruml:
mesin-silifkeye kadar motorla gel abi...orda tanıdık bir mt liye emanet edersin garayılanı...len oğlum hayatımda evden kopup gezmeye gidiyorum bu kadar uzağa ilk defa bu tatili benim kara yılan ın üzerinde gezerek geçirmek istiyorum:cherry:
rus falan düşünmek istemiyorum sadece motorla gezmek istiyoruml:
birazcık paradan haber verdikden sonra..........Yok yollara atacakmış kendini de bilmem ne, ferhat polonya rus sözün geçerli ise pegasus dan hemen biletleri alıyorum.
Bende mezdeke kaseti var. Sende de kız varsa gerisi mastercard :queen:
len tolga senin limitin yetmez benle takılmayaDüşün peşine mi , yere mi nereye düşeceksen düş artık. yeter ulen
Yok yollara atacakmış kendini de bilmem ne, ferhat polonya rus sözün geçerli ise pegasus dan hemen biletleri alıyorum.
Bende mezdeke kaseti var. Sende de kız varsa gerisi mastercard :queen: , Fatih bilsem böyle gariban bi başına kalacağına izne çıkardım lan.
Birlikte şuursuzca gezerdik![]()
ben sana bir özel msj daga atayımda...o zaman kesin buraya gelecen abi...mka dostum teşekkürler ..
evet beyler son gün yarın bütün hazırlıklar biter kamp yeri ayarlandı cumartesi sabah saat 6 olmadan yollara düşeceğim kısmetse gelmek isteyen varsa gelsin böyle fırsat bir daha gelmez![]()
aga sen numaramı kaydet bana bi sms atsan ben dönüşte bir günde izmirde takılacağım gibi o kadar yol gelip ege nin incisini gezmeden geri dönmek istememGezinin tamamına katılamam ama eğer benimde uygun olduğum tarihe denk gelirse en azından İzmir-Kuşadası arasını beraber sürmek isterim. Ha oldu da zamanlar uyuşmadı en azından sizinle Kordon'da bir kahve içmek isterim.
bu zamanda karadeniz güzel fakat ben karadeniz e yakın olduğum için farklı yerler görmek istiyorum ama en son bi sümelayı görmeye gideceğim bir daha da uzun yollar yapmayacağımkaradeniz şimdi bir bam başkadır ahhhh keşke vaktim olsa İstanbulun doğusunu Gücistan dahil gezzebilsem ama içimde bir ukte seneya mayıs olsa şimdi iki hafta tek başıma yada en fazla iki kişi ne tatlı olurdu
http://goo.gl/maps/qUsRR
bu rota hayalim::gazla:: ::gazla:: ::gazla::