Düş peşindeysen düş peşime!

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ferhat dostum güzel kareşim hayatta ta tatmdığım tatlar halen var olmakla birlikte yavaş yavaş tatmadığım tatları da tatmaya gayret ediyorum :p
varmı tadına bakılacak tat o memlekette:pl:
abicim sana da ne desek gaza geliyon gaza gelmeye meyilli bi kardeşimsin allah tan senle birlikte takılmıyoruz yoksa senin başından hiç bela eksik olmaz dı ben çok fena ayar veririm:cherry:
abicim bizim hiç köyümüz olmadı ki:bounce::salut:
olmaz mı abi... sen gel buluruz... tadılacak bir sürü şey var...
tencere kapak ilişkisi abi...gel bu tarafa takılalım biraz...alemlere akalım... akalımda da akalım çoşalım falan filan...
benim köyüm-ilçem-ilim-büyükşehirim-ülkem... hepside oldu... :D :D

merhaba aslında gelmek isterdim motor hazır olsaydı .ama yinede yakında bende büyük bir gezi düşünüyorum o zaman birlikte olur inşallah . :bestmt: :thumleft:

Motosikleti
Fatih reis hayırlı yolculuklar sana gez dolaş sonra güzel resimler çek bize de kılavuz olsun yengeye çaktırmadan dönerken olmuşlarından bir rus hatun getir bize oralardan evde kaldık tekerine taş değmesin kardeşim..
birisi rus hatun mu dedi :p:pl::queen:

Fatih gelmek isterdim lakin bizim oğlan süpriz üniversite kaydı çıkarttı istanbul kültüre yazdırdık yarı burslu olduğu halde göçertti.kısmetse seneye artık yalova feste bile gidemiyorum anla yani..

F54

Fatih gelmek isterdim lakin bizim oğlan süpriz üniversite kaydı çıkarttı istanbul kültüre yazdırdık yarı burslu olduğu halde göçertti.kısmetse seneye artık yalova feste bile gidemiyorum anla yani..
şenol abi senin canın sağ olsun

VOLKAN sizinlede tatil yapmak isterdim fakat sizin şartlar uymuyor sağlık olsun

F54

ferhat keşke kıprıs ege de olsa sana gelirdim

Fatih' im maddiyat sorunu olmasa buradan atlar gelirdim vallaha :queen:
Valla ben olsam yalnız gidemem yaa çok sıkılırım, hani motor sürmek zevkli falan filanda iki laf edecek insan olması lazım yanında.
Valla atanayım her yaz bir yere gideceğim, kim giderse bende uyarım ona.

F54

parçala behçet
oralarda elbet kendime bir arkadaş edinirim ben yanlız kalmam zaten çok sosyal bi insanım kadın kız bayan elbet bi arkadaş buluruz yani:pl:
sıkıntı olmaz ben bir daha vakit bulamam izin alamam para ayarlayamam diye düşündüğüm için gitmek için can atıyorum:pl:
yoksa gitmezdim yani

evet beyler son 7 gün haftaya cumartesi yollara akacağım:thumleft:
varmı gelmek isteyen kalmasın 1 2 1 2 kalkıyor:queen:

---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

kıbrısa gelmeni engelleyen şey nedir abi... :thumleft::p:pl:
bürokratik işlemler:farao:

kardeşim ben sana eşlik ederdim çokta istemişimdir böyle bi geziye çıkmayı fakat maddi imkanlar :pr::pr:

parçala behçet
oralarda elbet kendime bir arkadaş edinirim ben yanlız kalmam zaten çok sosyal bi insanım kadın kız bayan elbet bi arkadaş buluruz yani:pl:
sıkıntı olmaz ben bir daha vakit bulamam izin alamam para ayarlayamam diye düşündüğüm için gitmek için can atıyorum:pl:
yoksa gitmezdim yani

Salla kızları Fatih'im gezmeye gidip birde kadın dırdırımı dinleyeceğiz :pl:, kafa dinlemeye, gazlamaya gidiyoruz yav :mrgreen:

sorun degil abi ama kıbrısı düşün bence ben 3 sene kaldım canım sıkılıyo girneye orda canım sıkılıyo magosaya kapalı maraş var askeri personel oldugumdan askeri dinlenme tesisleri çok ise yarıyor :) ferhat abini orda oldugunu bilseydim iyi olurdu artık bi dahakine :)

Süper Moderatör (BBRR)
Biri ıslak köftemi dedi :thumleft:
Sakarın başında bekliyom :cherry:

Motosikleti
sorun degil abi ama kıbrısı düşün bence ben 3 sene kaldım canım sıkılıyo girneye orda canım sıkılıyo magosaya kapalı maraş var askeri personel oldugumdan askeri dinlenme tesisleri çok ise yarıyor :) ferhat abini orda oldugunu bilseydim iyi olurdu artık bi dahakine :)
oda burda bir süre kalmış... buranın tadını almış nerak etme... bürokratik işler diyorda...külliyen yalan... :p
ben yeşil ırmak a gidiyorum...:bounce:

oda burda bir süre kalmış... buranın tadını almış nerak etme... bürokratik işler diyorda...külliyen yalan... :p
ben yeşil ırmak a gidiyorum...:bounce:
yok be abi ailede tsk ya karşı bi ilgi var abi baba ikiside astsubay :mrgreen: :pl: tekrar gelmeyi düşünüyorum harbiden ya :) :thumleft: iyi forumlar :bestmt:

sen foçaya gel ben sana eşlik ederim pelüş :) ama haftasonu gel :) haftaiçi silahlı teçhizatlı olarak full arazideyim..gel de arkana bineyim :)

F54

len durmuş aklın fikrin arazide be yawrum senin:cherry:

F54

evt beyler son 4 gün yokmu peşime düşün bi motopisikletçi:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar