Dürüst motosiklet ustası

Hyosung GV 250 motorum vardı, sıkıntılı bir aletti ve sağolsun Sadullah Usta motoru ayağa kaldırdı. Sattım Honda Shadow 750 aldım. Kendisi yıllarca Honda servisinde çalışmış, yaklaşık 10 ay kadar önce ayrılıp kendi iş yerini açmıştır. Gerçekten tavsiye edebileceğim, dürüst ve yetenekli bir ustadır kendisi. İletişim bilgileri aşağıdaki linkte mevcut:

http://motosikletustasi.com

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tork anahtarsız çalışan usta da mı var ?

Tork anahtarının ne olduğunu bilmeyen usta olduğunu iddia edenler var :queen:

Motorun yağ değişiminde sordum ne kadar yağ koyacaksın diye

Cevap: 900g. Yani (900g)/(0,86mL/g)= 1046mL

Cidden iyi ustadır, benim için en önemli özelliği dürüst olması, kazık atma peşinde olmaması. Gittiğimde çözmediği sorun da olmadı.

Sadullah'ı Honda Güngör'den iyi tanırım. Oradaki tek iyi ustaydı. Yaptığı işçilikten hiç bir zaman şikayetim olmadı. Zaten bütün büyük motorları ona emanet ederlerdi orada da. İnşallah ticari hayatında başarılı olur.

Hyosung GV 250 motorum vardı, sıkıntılı bir aletti ve sağolsun Sadullah Usta motoru ayağa kaldırdı. Sattım Honda Shadow 750 aldım. Kendisi yıllarca Honda servisinde çalışmış, yaklaşık 10 ay kadar önce ayrılıp kendi iş yerini açmıştır. Gerçekten tavsiye edebileceğim, dürüst ve yetenekli bir ustadır kendisi. İletişim bilgileri aşağıdaki linkte mevcut:

http://motosikletustasi.com

Başlığı okudum dedim hadi cvp yazayım, ama kesin kıl kuyruk birkaç kişi çıkar reklam yapıyorsunuz yazar sinirlerimi gerer diye tereddüt ettim. Yazacağım kişide Sadullah ustaydı. Kesinlikle bende tavsiye ederim, aldığı para helal olsun. Aynı zamanda hakkını yemem Beşir usta var, sefaköyde kawasaki servisi, tek başına çalışır. kesinlikle onuda tavsiye ederim.

Beşir usta benden arka firen balatası için gold parası aldı gittim brenta taktı zamanla diskim hafif'te olsa bozuldu çıkarıp çöpe attım ebc taktım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar