Dünyanın İlk Yakıt Hücreli Motosikleti..!!

MeTaL' Alıntı:
1 Kicker Anpfi, 1 Kicker Woofer, 2 Kicker Twiter, 2 Kicker Front and Left Speaker iş tamamdır. Al sana dünyanın en çok ses çıkaran motorsikleti :p, Hayabusanında 0 km. den 320 km. ye kadar çıkardığı sesi cd ye atarız bebeQ gibi olur alet :cherry:
baktın hayabuso dan sıkıldın harley fatboy atarsın arkasından olur biter kım demiş yurdum insanına bu yaramaz sessız dıye
13.gif
13.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya surucusu bagırsa bıe yeter. huuuaaaaaaaa :queen: dıye bagıra bagıra gıder haspam. :king: ama ne kadar dayanır gırtlak bılemeyız. :thumleft:

adamlar yakıt hücreli motorsiklet yapıyor ve derdimiz ses :farao: ve alkış arkadaslar bence bi devrim ve inanılmaz helal olsun ve adam o motoru yakıt hücreli yapabilmiş ona bide oyle bir ses yaparki mp3 playerına kaydedip evde dinlersiniz takmayın kafanıza teknolojide ilkler temel amaca hizmet eder gerisi zevkler doğrultusunda geliştirilir. :flower:

MeTaL' Alıntı:
1 Kicker Anpfi, 1 Kicker Woofer, 2 Kicker Twiter, 2 Kicker Front and Left Speaker iş tamamdır. Al sana dünyanın en çok ses çıkaran motorsikleti :p, Hayabusanında 0 km. den 320 km. ye kadar çıkardığı sesi cd ye atarız bebeQ gibi olur alet :cherry:

milletin derdine bak yahu! Gürültü..
Havaya ateş etme komedisi de burdan mı geliyor acaba?
Ne kadar gürültü o kadar erkek mi??
Mezarlıktan geçerken ıslık çalma benzeri!
Yani birilerini rahatsız etmeden bi'şey yapamaz mı bu millet?
Hayret yaa!

:) sana katılıyorum sessiz motor ne işe yarar benim makinede yoshimura egzoz var aslan gıbı kukruyor:)

arkadaşlar emin olun bu ve bu tip arabalr ayrıca hidrojen ile çalışanlar(aynı zamanda yakıt hücreside bulundurur, hibritaraçlar=elektrik motorlu vasıtalar geleceğin teknolojisi.. her nekadar bölümümü sevmesemde bu konularda benim alanıma girdiğ iiçiin bu konuarlda araştırma yapıyorum..ilgilenenlereayrıntıl ıbilgi de verebilirim fakat zatena artık internette herşey var..azalan yada pahalılaşan petrol dünyasında bu teknoloji kapımızdadır haydi hayırlı olsun.

illa amerikada da dizel motorsikletler üstüne çalışmalar artmış durumda hatta amerikan deniz piyadeleri dizel motorsiklet sipariş etmiş 12 bin adet. firmanın adıda yanlış hatırlamıyorsam hbr mi neydi bu firma yakında sivil sektörede üretim yapıcakmış.

hocam bu motor türkiyeye gelirse bide ayedaşa vergi ödemek zorunda kalırız valla
ketv karayolu elektrik tuketim vergisi:silent:

Denizli İl Temsilcisi
Burası türkiye herkesden para alınır yani yakından bizdende motorlar giderken hava yarma parası alırlar

Kimya mühendisliğinde okuyan biri olarak söylemeden edemeyeceğim,iyi hoşta o hidrojeni elde etmek için gerekenler pahalı ve zor bi süreç.Bu zorluğu nasıl karşılıyorlar?Büyük ihtimalle de yakıt hücrelerini bittikten sonra yenisiyle değiştiriyolardır

yaw bu konu neyin nesi, konu başlığı yerine google reklamı var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Madem konuyu hortlatmışsın dinle bakayim, Hidrojeni depolamak ve nakletmek yakıt hücreli prototip araçların en büyük engelidir ,çözüm sağlanırsa önce otomobillerde göreceksiniz bunu, en son motorlara uygulanır merak etmeyin diye geçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar