Dünyanın en Tehlikeli yolları 2 !!

Güzelim uyarın için saol da.

Daha önce söyleseydin ya.:)

Dünyanın en tehlikeli olan bu yoluna, artık turistik gezi düzenliyor, Türk Motosikletçileri.:)

Bu kadar tehlikeli olduğunu bilsek!???.....:cherry:

DSC05943.jpg

Burası inişin bittiği yer.
DSC05948.jpg

Burası da zirvesidir. Dünyanın her yerinden akın akın motosikletçiler gelir.
Tabii gitmeye meraklıysanız karnınızı önceden doyurun.
Benden söylemesi.
Üç kuruşluk sandwich e 5 euro bayılmak zorunda kalabilirsiniz.:)

DSC05935.jpg

028c3cef.jpg

DSC09651.jpg

DSC09636.jpg

Bitmedi

Türk motosikletçilerinin fotoğraf makinalarından çıkan görüntü, gazete görüntülerinden her zaman üstündür.:)
(Bir Türk Dolomoti'lerde 1000 kaplan gücündedir derler)

2007-09-Dolomities-176.jpg

İşte Türk motosikletçisi bu kadar uzaktan bile belli oluyor.:mrgreen:

2007-09-Dolomities-177.jpg

Motoguzzi bir modeline bu virajların adını vermişti.
Oldukça hoş bir motosiklettir.

01hk8.jpg

10kx0.jpg

06vk2.jpg

Bu akşamlık bu kadar yeter.

Dünyanın en tehlikeli yolları sıralamasına girmeyi başaran diğer yollardaki Türk Motosikletçilerini yazı dizisi olarak bir ara yayınlarız.:)

Eğer tehlikeli bir yol varsa.
O yola girecek manyak bir Türk mutlaka vardır.
Bunu sakın unutmayın.:p

o zaman bi çıkartma biz MT olarak yapsak abi oraya =)) hem ne sandvici mangal yakarız biz :queen::queen:

yolla süperrr ama fazla uzaga gitmeyin Anamur-Alanya arası yolunda bunlardan aşağı kalır yanı yok

ya bi yıgın zikzak yapmişlar hem cok para gider hem bide yokus asagi bi vercekler yolu:queen::queen:sora bin motora,,tak boşa:queen::queen:ucunada bi rampa sirtada bi parasüt,,,,kral olur mübarek:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu yolları listeme dahil ettim yaşarken yapmak istediğim son 10 şey listesinde olacakları kesin

e5.jpg

e-5 ten daha tehlikeli yol tanımam. uçurum falan hikaye,o uçurumda bodoslama çarpıp aşağı atacak hanzo olmadıktan sonra ne tehlikesi olucak. oysa bizim trafikte pek fazlasıyla var o zatı şahanelerden:pr:

hehehe :queen::queen::queen::queen: harbiden haklısın ..... :cat:

walla resimer çok hoş manzaralarıyla beraber inanılmaz yollarda war ama

erzincan elazığ ylunu hiç giden warmı bilmem baş tehlike tırlar

adamlar ölümüne sollamaya giriyorlar karşıdan tırmı geliyor umurlarında değil ya adamların hiç biri gaz kesmiyor çarpışacaklarsa çarpışıyorlar ama gaz kesmek yok way ... dedim walla gözümün önünde tırın teki başka bi tırı solluyor o sırada karşı şerittende tır geliyor şeride ole bi attıki kendini adam arkadaki dereye uçuyordu walla... insanlar psikopata bağlamış türkiyede o yolda motorla sanırım bizi sollamaya bile kalkmazlar direk üstümüze sürerler bişe olsa...

herhalde sadece fotoğralarına bile bakarken başı dönen yegane üyeyim:) stelvio geçidi tuttum bu yeri.

Son düzenleme:
en cok yasıyacagım korku 7.resimdeki pulpit kayasının üzerinde yaşıyacagım korku olurdu herlade muazzam ve müthiş bir yermiş...bi ayagın kaysa tamamdır yada kaya bir kaysa offf:mrgreen:

sürülmesi en keyif vercek yol bence 1 numara en korkulcak yerde pulpit kayası
en tehlikeli yolda istanbul E-5 özellikle 6 ile 7 saatleri arasında:)

muhteşem yollar (manzara olarak) ben zaten düz yolda da motor kullanamadıgım için şimdi o yollarda motor kullanmak var gibi hayallere kapılamıyorum :cherry:

bakarken bile öldüm kalp atışlarım hızlandı o yollarda seyahat ettiğimi düşünmek bile istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar