Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben vitesi deiştiririm, Tuğçe sen arka frene geç, Aye gidonun sağından tutsun, GKN gidonun solundan, deli mavili Kemal gaz verir, Gergerli babam ön freni sıkar, Emin Yusfla ilgilensin Ben kornaya yetişebilirmiyim aceba :queen:
aslında 1tane numuelik trafiğe çıkartıcaksın hani farketmeyen sürücüler varya yaklasıcaksın yanına bi slm vericeksin tabi adam korkup kendini arabadan atmassa:mrgreen::queen:
Ben vitesi deiştiririm, Tuğçe sen arka frene geç, Aye gidonun sağından tutsun, GKN gidonun solundan, deli mavili Kemal gaz verir, Gergerli babam ön freni sıkar, Emin Yusfla ilgilensin Ben kornaya yetişebilirmiyim aceba :queen:
Valla yapana icat edene helal olsun adamlar boş boş oturmamışlar bişeler yapmışlar tebrikler bunun üstüne bi MG3,uçak savar yerleştiricen valla savaşa bile girersin :queen::queen:
Abi tam Sovyet işi olmuş devasa ağır ve hantal aynı sovyet uçak ve tankları gibi...
bir arkadaş izletmişti bi sovyet bi amerikan uçağı yan yana pistte ilerliyor amerikan uçağı ufacık çok üstün teknoloji ve çok seri... rus uçağı çok hantal zor havalanan büyük heybetli bişi işte... uçuşa geçecekleri sırada sovyet uçağı bir pervanesi çalışıo ve amerikan uçağı yan dönüo.. bilen varsa linkini yollayabilir mi bulamıorumda:mrgreen: