Dünyanın En Ağır "Hafif Aracı"

Motosikleti
Forza 250
Önde hem yay hem makas görüyorum
Ama arkada birşey yok
Bağsur tedavisi icin bire bir :)

Hay maaşallah...

Ben vitesi deiştiririm, Tuğçe sen arka frene geç, Aye gidonun sağından tutsun, GKN gidonun solundan, deli mavili Kemal gaz verir, Gergerli babam ön freni sıkar, Emin Yusfla ilgilensin :) Ben kornaya yetişebilirmiyim aceba :queen:

Son düzenleme:
aslında 1tane numuelik trafiğe çıkartıcaksın hani farketmeyen sürücüler varya yaklasıcaksın yanına bi slm vericeksin tabi adam korkup kendini arabadan atmassa:mrgreen::queen:

Buna binip arabaların üstüne üstüne gitmek lazım.. :mrgreen:

Hay maaşallah...

Ben vitesi deiştiririm, Tuğçe sen arka frene geç, Aye gidonun sağından tutsun, GKN gidonun solundan, deli mavili Kemal gaz verir, Gergerli babam ön freni sıkar, Emin Yusfla ilgilensin :) Ben kornaya yetişebilirmiyim aceba :queen:

Filmlerde afacanların araba kullanması gibi:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunu sıkıştıracak taksicinin vay haline...

tam bir sanat eseri
muhteşem

Valla yapana icat edene helal olsun adamlar boş boş oturmamışlar bişeler yapmışlar tebrikler bunun üstüne bi MG3,uçak savar yerleştiricen valla savaşa bile girersin :queen::queen:

Abi tam Sovyet işi olmuş devasa ağır ve hantal aynı sovyet uçak ve tankları gibi...

bir arkadaş izletmişti bi sovyet bi amerikan uçağı yan yana pistte ilerliyor amerikan uçağı ufacık çok üstün teknoloji ve çok seri... rus uçağı çok hantal zor havalanan büyük heybetli bişi işte... uçuşa geçecekleri sırada sovyet uçağı bir pervanesi çalışıo ve amerikan uçağı yan dönüo..:D bilen varsa linkini yollayabilir mi bulamıorumda:mrgreen:

bu insanlarin cani sikiliyo galiba,bu ne be ,o motosikletle 5 pullukla tarla surulur be :)

Trafikte motorcuları umursamayanlara göre bir alet. direk dalacaksan kafadan üstüne çıkıp ezeceksin çok mu sadist oldum yaaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar