Dünya Turu Ve Motosiklet Net

2003 yılında başlayan bir macera devam ediyor ybr ile dünya turu hayalmi ???
Tabiki hayır bugün istanbulda bulanan Gustavo Cieslar & Elke Pahl kardeşlerimiz yolculularına Türkiye üzerinden geçerek devam etmekteler gerçekten çok güzel insanlar fazla iletişim kuramasakta hareketlerle gözlerle anlaşmaya çaşıltıkk :)

KARDEŞLER MOSİKLETTE bakımları tamamlandıktan sonra yola çıktılar

SİTEMİZİN LOGOSUNU DÜNYA GÖRÜP İSMİMİZİ OKUYACAK tabiki MT çıkartmamızda dünya turu standındaki yerini aldı ismimiz avusturya ya kaar gidecek inşalalh :cherry:

Gustavo ben ve Elke :)
05062008215xm7.jpg

buda standaki yerimiz :)
grnt050oj9.jpg

05062008213op6.jpg

Gustavu' nun ybr si :)
05062008212cm7.jpg

05062008214an3.jpg

Bakımlar harun ustadan
05062008217qv0.jpg

05062008216wv8.jpg

Katkılarından ve yardımlarından dolayı gerek Yamaha ya gerek Kardeşler motora teşekkür ederizz

bütün herşeye gerek yardım gerek bilgi ne yardım yapmak isterseniz hepsine bu linkten ulaşılabilir arkadaşlar
http://www.re-moto.com/index.php

Son düzenleme:
Rotaları konusunda bilgin var mı hocam? Bu arkadaşlara herkes yardımcı olmak, onları konuk etmek isteyecektir bence...

NE güzel bişey yaa.Allah yollarını açık etsin.Umarım ülkemizde başlarına bişey gelmez...:cat:

vay be. :) önceden yine böyle bir sitede görmüştüm gri olan ybr'yi. :)denkgelmişti ama sonra aratmama rağmen bulamamıştım. 125cc'liklerle dünyayı dolaşıyor insanlar. :)

buda standaki yerimiz :)
grnt050oj9.jpg

Artık ölsek de gam yemeyiz heralde.Bu arkadaşlarımızı ülkemizde görmek çok güzel.İnşalah gereği kadar yardımcı olabiliriz onlara.Ybr nin sağlamlığı da ortaya çıkmış oluyor böylece.Paylaşım için teşekkürler.Saygılarımla.:bounce:

way ybr ile ile dünya turu helal olsun iyi cesaret etmiş tebrik ederim

benim motorun aynısı ve bizim çıkartma :flower:::biggrinn::haapppy:

Mert msn'den konuşalım paşam..
Bu arkadaşlar Ş.Urfa'dan da geçecekler mi acaba?..

konşalım abi ordan geçerlermi bilmiyorum ama ben çok hazırlıksız yakalandım.
Bide ingilizcem olmadığı için ezik kaldım yoksa paylaşacak güzel şeyler olabilirdi anlıyacağın.
Mail adresini falan aldım oraya not yollayabiliriz.

Hemen ilgilenirler çünkü tek varlıkları internet net olmadan yola devam edemezler. Gelecek en ufak yardım bile onlar için büyük önem taşıyor

Son düzenleme:
dostum sanıyorumki yolları adanadan geçecektir, eyer gelirlerse ilgilenir elimden gelen yardımı severek yaparım:) adanadan selam.

Son düzenleme:
way be gerçekten süper ... kaç km yapmışlar acaba .. ??

aslnda bazı şanslar insan hayatında birkere karşılarına çıkar çogu zaman hep elimizden kaçırırız üzülürüz geçmişte kalır gelecekte karşııza çıkar .. dersin içinden o zman şoyle yapsaydım şimdi boyle olmazdı diye ..

bu iki süper insan ellerine geçirdikleri şansı ters tepmemişler .. allah yollarını açık etsin .. şansları bol olsun .. umarım bu şansı yakalama fırsatım olur... çok istedigim birşey .

bizi tanıtıgın için teşekkürler kanka bence ..ingilizce konuşmak mühim degil motosikletçi dili zaten yeter .. ellerine saglık

motorla dünyayı dolaşmak düşünmek bile heyecan verici
yolları açık olsun allaha emanet olsunlar
ayrıca ben inanıyorum ki mert gittikleri hel ilde mt den birileri mutlaka onlara yardımcı olucaktır yeterki haberleri olsun :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Konu dışına taşan mesajlar silimiş ve düzeltilmiştir.
Mert
MT üyelerinin nereye yazıp nereye yazmıyacakları kendilerini bağlar demekki konuyu senin kadar ilginç bulmamışlar ki yorum yapmamışlar..

Ps. Bence ilginç bir tur daha doğrusu yürek isteyen bir tur. Çoğu kişi 125 cc ile uzun yol yapılırmı derken adamlar dünya turuna çıkmışlar. Hatta adamlar değil bi adam bi kadın .. Yolları açık olsun ..

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
keşke bende görseydim yaaa tüh görüyomusun içime dert oldu kimler nereliler acaba hangi ülkedenler bide o ybr nin jantları neden telli yaa bunların 40 kere lastiği patlar bari alaşım jant taktırsalar tubeless yaptırsalar jantları hiç beğenmedim

Bu başlığı bekliyordum. Geçenlerde okumuştum yine farklı bir başlıkta sohbeti geçmişti sanırsam..Dün bakmıştım siteye başlığı göremeyince dedim rötar var sanırım...Bu güzel davranışın için tebrik ederim.

tek kelime ile inanilmaz.. dunya turu yapiosun bide ustune 125 cc ile valla tebrikler

way be gerçekten süper ... kaç km yapmışlar acaba .. ??

aslnda bazı şanslar insan hayatında birkere karşılarına çıkar çogu zaman hep elimizden kaçırırız üzülürüz geçmişte kalır gelecekte karşııza çıkar .. dersin içinden o zman şoyle yapsaydım şimdi boyle olmazdı diye ..

bu iki süper insan ellerine geçirdikleri şansı ters tepmemişler .. allah yollarını açık etsin .. şansları bol olsun .. umarım bu şansı yakalama fırsatım olur... çok istedigim birşey .

bizi tanıtıgın için teşekkürler kanka bence ..ingilizce konuşmak mühim degil motosikletçi dili zaten yeter .. ellerine saglık

sanırım şuanda 72 bin civarında jesse kardeşim toplam gidilcek yol 150 bin

Konu dışına taşan mesajlar silimiş ve düzeltilmiştir.
Mert
MT üyelerinin nereye yazıp nereye yazmıyacakları kendilerini bağlar demekki konuyu senin kadar ilginç bulmamışlar ki yorum yapmamışlar..

Ps. Bence ilginç bir tur daha doğrusu yürek isteyen bir tur. Çoğu kişi 125 cc ile uzun yol yapılırmı derken adamlar dünya turuna çıkmışlar. Hatta adamlar değil bi adam bi kadın .. Yolları açık olsun ..

Haklısın bende düzelttim yazımı sorry:cat:

Son düzenleme:
Çok güzel birşey motosikletle dünya turu...
Ama 125 cc makina ile de büyük cesaret diyorum.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar