Yds Diablo derim,yeni aldım malzeme kalitesi ve korumaları iyi gibi.
Ne kadar zaman oldu hocam? Su geçirmezliği nasıl deneme fırsatın oldu mu?
Yds Diablo derim,yeni aldım malzeme kalitesi ve korumaları iyi gibi.
karakoye gittim bugun.adamda dunlop kalmamis.bende gittim ydsye.motorcular icin olanindan aldim kisa olani .25 km test ettim.soguk gecirmiyo terletme yapmiyoNe kadar zaman oldu hocam? Su geçirmezliği nasıl deneme fırsatın oldu mu?
karakoye gittim bugun.adamda dunlop kalmamis.bende gittim ydsye.motorcular icin olanindan aldim kisa olani .25 km test ettim.soguk gecirmiyo terletme yapmiyo
bi ayagima uzun digerine kisasini giydim.uzun cok rahatsiz etti ayagimi.yagmurlukla sikinti olmaz gibime geliyo kisalaridauzun çizme olsaydı bence daha iyi olurdu. Dizlerimizi bükerek oturduğumuzdan paçalarımız yukarı geliyor. Yani en azından bende oyle oluyor.
hayırlısı olsun.
evet kayseriden geliyomus kalmamis adamda 30 lira.bende beklemek istemedim gittim yds aldim
aynen bendede kaliteli saglam bi bot vardi ama yagmurda eziyet oluyoduayağımda normal bir bot var, bir iki sene önce aldığım soğuk etki etmiyor kalın corapta ama, yağmurda içi göl gibi oluyor.
karakoye gittim bugun.adamda dunlop kalmamis.bende gittim ydsye.motorcular icin olanindan aldim kisa olani .25 km test ettim.soguk gecirmiyo terletme yapmiyo
275 lira 6 taksit.gram indirim yapmadi gavurlarYds diablo 7.2 modelini mi aldın hocam? Bir de kaç paraya aldın söyleyebilir misin? Güle güle kullan.
275 lira 6 taksit.gram indirim yapmadi gavurlar
valla bu bot ithal olarak gelseydi biz motorculara kaktirirlardi baya biHayırlı olsun hocam. Fuarda bile indirim yapmadılar diye hatırlıyorum.
evet kayseriden geliyomus kalmamis adamda 30 lira.bende beklemek istemedim gittim yds aldim
pahalıdır ama "tcx" lere bakın derim. Bütçe varsa çok iyiler.
http://www.akildakal.com/TCX-JUPITER-GORE-TEX-MOTORSiKLET-BOTU_1805.html#0