Dün yaşadığım trajikomik olay :D

Merhaba Motosiklet.Net ailesi. Bende aranıza yeni katıldım Artçı olarak. :D Dün arkadaşımla Antep'ten Kilis'e doğru yola koyulduk. Motor 2006 YBR . Neyse Kilis'e vardık bizim arkadaşı da alarak bi yemek yiyelim dedik. Neyse şehir içinde 2 motor 3 kasklı olarak dolaşıyoruz. Gelen geçen herkesin gözü üzerimizde. Ama bizde onlara bakıyoruz. Kimsenin kafasında kask yok. Neyse yemek yiyoruz, karşıda da 5-10 kişi oturuyor. Onlar kendi aralarında konuşurlarken şöyle bi ses duyduk " Ulan bunlar polis mi?" Şaşırdık bizde. Düşünün sadece kaskımız var eğer tüm ekipmanlar olsa ne derlerdi :cherry: Gelen geçen bize bakıyor, bu kadar baskıya dayanamadık :queen: geri antep yoluna düştük . Yolda da trafikler bize bakarak güldüler :cherry: . Adamlar da şaşırdı. Yani bi an düşündük acaba bize ödül verirler mi diye ? :D Neyse buda başımdan geçen olaydır.

Kilis'teyim ben de; kask takan bi polisler, bi ara sıra gördüğüm Kawasaki'li bi eleman, kafasını düşünen birkaç kişi bi de ben.

Kişi başı en fazla motor kullanılan yer aynı zamanda en bilinçsiz kullanıcıların olduğu da yer.

Ben de el wire yaptım kaska, zaten ekipman full, kamera sisler falan geziyorum. Görenler genelde şu şekilde oluyor :mrgreen:
iri-meme-g%C3%B6rm%C3%BC%C5%9F-erkek-bak%C4%B1%C5%9F%C4%B1_790446.jpg

Merhaba walmon27,

Sen boşver herkesi , seni anlıyorum . Bir süre sonra alışıyorsun. :thumleft:

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Bi kac hafta önce kilise gitmiştim ve kafamdaki kaskta da siyah vizor ve aksiyon kamerası vardı. Gerisini sen düşün ben anlatmıyım bakısları felan. Tek dikkat cekmeyen heralde plakamdı sanırım 27 olusu itibariyle

Bence artık kask takmalılar ne de olsa tepeden kafalarına füze mermisi düşme ihtimali çok fazla. Arkadaş nasıl bir devletimiz var. Vatandaşımızın can güvenliğini sağlayamaz oldu. Daha sen doktorunu sınırın hemen dibinde silah seslerinin duyulduğu bombaların düştüğü Elbeyli köyüne gönder. Neymiş konteynır kentteki suriyelileri tedavi edecekmişsin. Önce kendi halkının can güvenliğini sağlamalısın.
Konuya gelirsek evet Kiliste kimse kask takmıyor. Gelenek gibi birşey. Takanı yadırgıyorlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar