Dün Motorumu aldım

Arkadaşlar, geçtiğimiz aylarda. Krank-silindir-piston-debriyaj'ın çöp olduğu motorumu bugün çıkarttım. 5 Ay sürdü, tabii 1,5 ay parça bekledik sonra eksik parça geldi bi 1,5 ay daha bekledik. Pandemi yasakları tekrar başladı, final dönemi derken. Dün aldım motoru, şuan rodajda. Çok özlemişim, ama kullanmayı da unutmuşum. Zaten 5bin deviri geçmiyorum rodajda olduğundan. Fakat bi garibime gitti. Oturuş pozisyonu açısından da r6 gibi oturuşa sahip olduğu için; olabildiğince alışmaya çalışıyorum. Meğer 5 ay sürülmeyince unutuluyormuş meret.

Motosikleti
Rsv4+D250
Hayırlı olsun motor çok yüksek cc veyahut güçte olmadığı için büyük ihtimalle kısa sürede alışırsın kazasız belasız sürüşler.

5 ay motorsuz kaldığımı düşünemiyorum hele şu ara aşırı canım çekiyo haftasonları.
hayırlı olsun şimdiden tekrardan

5 ay motorsuz kaldığımı düşünemiyorum hele şu ara aşırı canım çekiyo haftasonları.
hayırlı olsun şimdiden tekrardan

Çok teşekkür ediyorum, maalesef statörüm bozulduğunda 2 hafta bile ölüm gibi gelmişti. 5 ay dayanmamın pandemiyle de biraz alakası var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, motordan yana sıkıntı yüzü görmezsiniz inşallah.

Hem geçmiş hem de hayırlı olsun. Artık yavaştan keyfini çıkartmaya başlarsınız, havalar soğuk da olsa o kadar aradan sonra binmeden olmaz :mrgreen::cat:

Hem geçmiş hem de hayırlı olsun. Artık yavaştan keyfini çıkartmaya başlarsınız, havalar soğuk da olsa o kadar aradan sonra binmeden olmaz :mrgreen::cat:

Tabii ki olmaz :D Doya doya keyfini çıkaracağım, Çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

Hayırlı olsun, motordan yana sıkıntı yüzü görmezsiniz inşallah.

Çok teşekkür ederim abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar