dizide acayip açıklar var bir bölümde zazanın mekanını basıyorlar adamlar keleşlerle ateş ediyor yaw kardeşim bir keleş 400 tane mermi atar bunun sekeni olur sıçrayanı olur adamlar binlerce mermi atıyor kimseyi vuramıyor polat kelleyi bir çıkarıyor elindeki tabancayla tek mermiyle adamları indiriyor.. hadi onuda geçdim polat memati diğerleri çöp kutusunun arkasına geçmişler herifler keleşle çöp kutusunu tarıyor mermiler çöp kutusundan sekiyor kardeşim kimse demedimi bunlara o çöp kutuları tenekeden yapılır birinci sınıf saf zırhdan yapılmaz :mrgreen:
yani o çöp tenekelerinin kevgire dönmesi gerekirdi ama maşallah oranın belediyesi neresiyse bütün çöp kutularını zırhdan yapmış para batmış herhalde :cherry:
ben denk geldikçe bakıyorumda her bakışımda bir ton saçmalıklar görüyorum polat zaten robocop tak tak sıka sıka gidiyor her kezde mal mal ölmeyi bekliyor :queen:
bunlar bir şey değilde ilerde varya biz nasıl geçmişdeki yeşilçam filimlerindeki bir çok şeylerle dalga geçip gülüyoruz çocuklarımızda bunlara bakıp baba sizler böyle zırvalıkları nasıl izlediniz deyip bizimle dalga geçicekler.. :farao:
neyseki dizi biraz eskidi reytingleri düşdüde millet polat alemdarcılık oynamayı kesdi
ben denk geldikçe bakıyorumda her bakışımda bir ton saçmalıklar görüyorum polat zaten robocop tak tak sıka sıka gidiyor her kezde mal mal ölmeyi bekliyor :queen:
bunlar bir şey değilde ilerde varya biz nasıl geçmişdeki yeşilçam filimlerindeki bir çok şeylerle dalga geçip gülüyoruz çocuklarımızda bunlara bakıp baba sizler böyle zırvalıkları nasıl izlediniz deyip bizimle dalga geçicekler.. :farao:
neyseki dizi biraz eskidi reytingleri düşdüde millet polat alemdarcılık oynamayı kesdi