Dün Kaza Yaptım

oncelıkle hepınıze selamlar 4 gun once bakü ye1 aylıyına yenı acılan optık magazasının laboratuarına bakmak ıcın geldım..burda abımızın fz6 motoru ıle dolasırken yatık pozıstonda vırajı alamayıp yanladım ne kaskım ne de koruyucu elbıuse vardı ustumde.:pr::salut: sırtımın nerdeyse yarısı sol omzum dırseklerım bılegım basım epey sıyrıldı cok acı cekıyorum gecelerı uyuyamaz hale geldım...neysekı tek tesellım Allah SUKUR cekılen emarda ufak bı travma etksının oldugu ancak cıddı bı sorunumun olmadıgı soylendı.. tesellılerımden bı tanesıde eczacı arkadaslarım hergun duzenlı olarak pansumanlarımı yapıyor:rendeer:bakü de saglık hızmetı cok kotu ve pahalı :pr:aman arkadaslar sız sız olun kasksız surdan suraya gıtmeyın valla ben ,,,bana bısı olmaz,,,derdım ama oldu ıste zor bı kaza gecırdım cektıgım acı da cabası :pale::salut:haa motora gelınce sadece ufak defek cızıklerı car on camı kırıldı sınyallar kırıldı falan :pale:...arkadaslar hepınızın tekerı duz bassın vede amman HA KASKSIZ yola cıkmayın...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Arkadaşım çok geçmiş olsun. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallah ama burda bas bas bağırıyoruz. Korumasız binmeyin, kaskınızı dizliğinizi montunuzu ihmal etmeyin diye. Eğer korumalı olsaydın eminim ufak tefek sıyrıklarla atlatacaktın. Çok üzüldüm. Tekrar çok çok geçmiş olsun.

kaskın başında olmaması üzücü ama buna rağmen ciddi bişeyinin olmaması sevindirici umarım bidaha kasksız sürmessin...tekerin düz bassın ... :rendeer:

çok geçmiş olsun.korumasız olmanı da eskilerin deyimi ile '' İBRET-İ ALEM''olsun diye yazman da iyi olmuş.

Geçmiş olsun... Ucuz atlatmıssın..

HER ZAMAN SÖYLÜYORUM - Ya KASK TAK Ya ÖL :farao:

Geçmiş olsun diyorum ama bilinçsiz yaklaşımın sebebiylede sana acımıyorum.Kendim ettim kendim buldum şarkısını koruma kullanmaya alışana kadar içinden söylersin heralde.Eden bulur bile bile lades demişsin.Hiç ağlanıp sızlanma şimdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaedeşim çok geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin acil şifalar

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Bir kez daha kaskın ve korumaların önemi vurgulanmış oldu.

1 musibet 1000 nasihatten iyidir! diye atalarımız boşuna dememiş dimi :cherry:
artık bi daha kesinlekle korumasız binmezsin ama bu sözü dikkate almış olsaydın o çiziklerin olmazdı. Neyse ki cok ciddi yara almadan kurtulmuşsun. Allah bir daha öyle bir kaza yaşatmasın, çok geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar