Dün Gece Kaza Yaptım Sonunda Taksiciler Galip Geldi Sırtımı Yere Getirdiler

Sadobey öncelikle geçmiş olsun. Sen de ve artçında ciddi bir şey olmaması güzel. Benim bu sitede bir yazım vardı hala durur başlığı ''TAKSİ BANA ÇARPTI VE KAÇTI'' dı. Olay 07.05.2006 tarihinde Bağdat caddesi'n de meydana gelmişti. Kırmızı ışıkta durmuştum ve yine aynı senin ki gibi şerefsiz bir taksici frensiz bana girmiş, olaydan hemen sonrada arkasına bakmadan kaçmıştı. Sen bir de diyorsun ki '' kötü söz yazmayın '' !!! bu tip ainsan kılığında ki şehir magandalarına ne desek az inan bana...Umarım olay günü; alkol raporu, kaza tespit tutanağı, mali mesuliyet sigortası vb. gibi evrak işlerini halletmişsindir. Bir de yeteri kadar açıklama yapmamışsın. Yani bu taksici olaydan sonra durdumu kaçtımı ne oldu anlamadım?. Ama sana şu kadarını söyliyim bu ''taksici takımı'' olmasaydı sana çarpan işin daha kolay olurdu. Bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Kazanın olduğu yere bağlı karakoldan çağırıldın mı savcılık ifadesi için mesela? Bunlar olacak neler geçtiğini bilmediğim için farazi konuşmak istemiyorum.

Sana tekrar geçmiş olsun diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili arkadasim gecmis olsun ve artci arkadasa ve sana acil sifalar dilerim :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

kimse kaza yapmak istemez ama herkes kaza yapmamak icin azami dikkati de gostermez :silent:

çok geçmiş olsun sağlıgınız iyi ya gerisini boşverin acil şifalar diliyorum...

Geçte olsa çok geçmiş olsun.... Arkadaş hep soyluyorum ve soyleyecemde Ticari Taksiler İstanbul trafiğinin baş belasıdır..Acil bir şekilde ıslah edilmeli ,Eğitilmeli bir şeyler yapılması lazım..Yoksa daha cok dinleriz taksici motorcu maceraları..Nefret ediyorum bu şehir eşkiyalarından....

" İşinini ve mesleğini layığıya yapan ve bu işi mesleği olarak benimseyen çok ta az olsalarda BİRKAÇ iyi taksiciyi soylediklerimden tenzih ederim"

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haci gecmis olsun. Ucuz atlatmissiniz.

Hocam Defalarca Geçmişler Olsun! Tabancali Magandalar Bir... Arabali Magandalar Ikiiiii! Allah Bunlarin Zulmünden Korusun Hepimizi! Acil şifalar Her Ikiniz Için De!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar