Sadobey öncelikle geçmiş olsun. Sen de ve artçında ciddi bir şey olmaması güzel. Benim bu sitede bir yazım vardı hala durur başlığı ''TAKSİ BANA ÇARPTI VE KAÇTI'' dı. Olay 07.05.2006 tarihinde Bağdat caddesi'n de meydana gelmişti. Kırmızı ışıkta durmuştum ve yine aynı senin ki gibi şerefsiz bir taksici frensiz bana girmiş, olaydan hemen sonrada arkasına bakmadan kaçmıştı. Sen bir de diyorsun ki '' kötü söz yazmayın '' !!! bu tip ainsan kılığında ki şehir magandalarına ne desek az inan bana...Umarım olay günü; alkol raporu, kaza tespit tutanağı, mali mesuliyet sigortası vb. gibi evrak işlerini halletmişsindir. Bir de yeteri kadar açıklama yapmamışsın. Yani bu taksici olaydan sonra durdumu kaçtımı ne oldu anlamadım?. Ama sana şu kadarını söyliyim bu ''taksici takımı'' olmasaydı sana çarpan işin daha kolay olurdu. Bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Kazanın olduğu yere bağlı karakoldan çağırıldın mı savcılık ifadesi için mesela? Bunlar olacak neler geçtiğini bilmediğim için farazi konuşmak istemiyorum.
Sana tekrar geçmiş olsun diyorum.