dün ehliyetimi aldım :)

Öyle düşünme.Sonuçta herkez ehliyet alıyor.Ve 2.5 ay bunun için çok uzun bir süre değil.Hatta ehliyeti verirken daha seçiçi olmalılar bence.Ayrıca ortada bir haksızlık varsa bu birtek sana yapılmıyor.Polis dur deyince durmam umrumda değil benzeri şeyler çok yanlış.Polis nerden bilcek senin kim olduğunu ? Belkide motoru çaldın götürüyosun....

Artık böyle bir problemin kalmadı en azından. Ne şartta olursa olsun almışsın ehliyetini.Beni rahatsız eden bu yazıyı genç kardeşlerimizinde okuyup bak adam gezmiş ehliyetsiz polis dur deyincede durmazmış bizde aynı böle yaparız yemeyiz ceza filan alalım bir motor diye düşüncek olması...[ben şahsen böyle yazılar okuyunca iyice gaza geliyordum aileme ısrar ediyordum banada motor alın diye.Allahtan ailem benden daha düşünceliydi ve ehliyeti aldığım güne kadar bana motor almadı]

Keyifli kazasız belasız sürüşler dilegiyle.

ehliyetimi aldığımda 20 yaşındaydım. ne kadar da sevinmiştim :) hey gidi günler hey

Zaaa Cok İyi Yha Konusmalara Bayıldım:cherry:
Bende Allah ızın verırse 1 kac gun ıcınde yazılcam
Darısı basımıza hadi bakalım allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin:salut::cherry::cat:

benim yerimede polislerin yanında dur ve korna çal...az kaldı ehliyet olunca onların gözüne sokacam ehliyetimi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun,darısıda olmayanlara en ısa zamanda olsun,yukarda yazılanları okudum hiç hoşuma gitmedi, herkes sanki ehliyeti polis durdurmasın diye alıyor mantığı çıkmış ortaya,bir kere bu bir kanun ehliyetsiz araç kullanmak yasak,dünyanın her yeri için geçerli ve en kolay ehliyet almakda türkiyede, arkadaşlar ehliyeti kendiniz için alıyorsunuz başkası için değil en azından kaza anında haklıysanız ama ehliyetiniz yok babanız polis bile olsa işin içinden çıkamazsınız,ama ehliyet var haklısınız her türlü zararınız tanzim edilir,

Bu ülkede kuryeler ehliyetsiz sen dolaşmışsın çok mu 17 nisan sınavında burdaki bütün kuryeleri gördüm.
Abi sen kuryeciydin ya ehliyet yok mu dıyorum yok ya diyor yeni alıyoz.
3 kere polis cevirmiş bırakmış.
Gerçekler bunlar.
Bende 8 mayısta direksiyon sınavına girip ehliyetliler grubuna giricem Hayırlısıyla.
Kazasız Belasız Sürüşler :rendeer:

bende ehliyet yok 12 yaşındayım bende motor var hemide cross:D http://www.kubamotor.com.tr/db705_yeni.htm

kardeşimizin verdiği linkte bulunan motor için

"çocuklara cross heyecanı"
"7-14 yaş arası"

şeklinde sloganlar eklemiş kuba motor. ama nasıl oluyor da 50cc altı bile olsa ehliyetin zorunlu olduğu bir ülkede bu motorun satışı bu şekilde yapılabiliyor? ehliyet alması kanunen imkansız bir kitle için motorlu taşıt satışı yapılabilir mi ? :silent: :silent:

kardeşimizin verdiği linkte bulunan motor için

"çocuklara cross heyecanı"
"7-14 yaş arası"

şeklinde sloganlar eklemiş kuba motor. ama nasıl oluyor da 50cc altı bile olsa ehliyetin zorunlu olduğu bir ülkede bu motorun satışı bu şekilde yapılabiliyor? ehliyet alması kanunen imkansız bir kitle için motorlu taşıt satışı yapılabilir mi ? :silent: :silent:

ee burası türkiye iscanthere:):)

Unutmayalım aracı ehliyet almıyor bende 17 nisanda sınava girdim umarım yakında alırım ehliyeti daha yazılı bile açıklanmadı ama bi süpriz olmazsa alırım heralde

ben sadece sokaktaki sucuları apachilik yapan pejoluları ehliyetsiz sanıyordum.Yazık forumda da birçok ehliyetsiz arkadaşımız varmış.Keşke herkez bilinçli davransa.Site yönetimininde bu konuda yapacak birşeyleri olsa caydırıcılık yönünden.Yazıyı okuyanlar resmen suça teşvik oluyor...

ee burası türkiye iscanthere:):)

:cat: malsesef dostum, ne kadar ilginç bi ülkemiz var, aslında bu kadar renkli olması da hoş, monoton kurallara bağlı bi hayatımız yok, bi de özgürlükler ülkesi felan diye abd den bahsediyolar, eğer dünyada özgürlükler ülkesi olacak bi yer varsa o da türkiyedir... kuralları takan yok, malesef forumdaki arkadaşlarımızda dahil buna... bi geçiş süreci olduğunu düşünüyorum, bilincin yerleşmesi zaman alacaktır... ama arada kaybedilen zamana, canlara, emeklere yazık..

kardeş ne kadara mal oldu sana ehliyeti çıkarttırmak ?

150 tl kurs, 62 tl emniyet. maliyeyede para yatırıldı fakat babam yatırtmış onu. nekadar olduğunu bilemiyorum...

bu arada az önce motorla eve gelirken hayırlıyalım dedim ehliyeti. ehliyetsiz günlerden kalma çevirme yapılan heryeri bilirim. hemen daldım bir çevirmeye :queen:
polis dur işareti yaptı durdum hemen. şaşırdı baya:queen:
ehliyet ruhsat verdim. bir deftere kayıt yaptılar bu arada. polisler baya kibardı yalnız çok şaşırdım. iyi günler arda dedi. iyi günler abi kolay gelsin dedim ve huzurlu huzurlu evime geldim :)
...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
150 tl kurs, 62 tl emniyet. maliyeyede para yatırıldı fakat babam yatırtmış onu. nekadar olduğunu bilemiyorum...

bu arada az önce motorla eve gelirken hayırlıyalım dedim ehliyeti. ehliyetsiz günlerden kalma çevirme yapılan heryeri bilirim. hemen daldım bir çevirmeye :queen:
polis dur işareti yaptı durdum hemen. şaşırdı baya:queen:
ehliyet ruhsat verdim. bir deftere kayıt yaptılar bu arada. polisler baya kibardı yalnız çok şaşırdım. iyi günler arda dedi. iyi günler abi kolay gelsin dedim ve huzurlu huzurlu evime geldim :)
...
arda kardeşim ben ehliyetimi aldığımdan beri sadece 1 sefer durduruldum artıık nedense durdurmuyorlar ki yapmadığıım hareket kalmadı polisin önünde egsoz patlatmadan tut aragaz çekip gecenin bi yarısı yanlarıından geçerken korna çalmaya kadar

durdurmuyorlar geçen devlet hastanesinin orda gidiyorum üstgeçitin ordan çarşşııya inecem çevirme vardıı yanıımdaki motoru durdurdular ben yine geçtim

kolay kolay durdurmuyorlar vallaha

arda kardeşim ben ehliyetimi aldığımdan beri sadece 1 sefer durduruldum artıık nedense durdurmuyorlar ki yapmadığıım hareket kalmadı polisin önünde egsoz patlatmadan tut aragaz çekip gecenin bi yarısı yanlarıından geçerken korna çalmaya kadar

durdurmuyorlar geçen devlet hastanesinin orda gidiyorum üstgeçitin ordan çarşşııya inecem çevirme vardıı yanıımdaki motoru durdurdular ben yine geçtim

kolay kolay durdurmuyorlar vallaha

durdursunlarda bari verdiğimiz paraya değsin kardeş ya :queen:
...

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
ben b ehliyetimi alalı 1yılı geçti bir kere bile gösteremedim :(

konu varken bişey sorim ben. benim şuan mavi motorum var. motoru değiştirecem ve yeni motorun rengi belli değil. şuan kullandığım kask ultra kalitesiz. o yüzden acilen idare eder bir kask almam lazım. 100tl param var. bu paraya kask+ siyah vizör alacam. ne renk kask önerirsiniz???
...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar