dün akşam e-5 üzerinde ismini bilmedigim motorcu abime geçmiş olsun

Dün akşam saat 7-8 sularında istanbul-edirne istikameti şükrübey metrobüs köprüsünün altından geçmeye çalışan 3 tane çocuk kazaya sebep oldu.
derbi 125' motosikletiyle çarpan genç motorcu abimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
ekipman olarak tam olması agır derecelerdeki yaralanmalardan korumuş abimizi.
GEÇMİŞ OLSUN.

abi sil su istanbul mtyı yuregım agzıma geldi bırden benden sonra gene kim patladı diye aman diyim sayfa acılana kadar yuregım agzıma geldi nese cok gecmiş olsun bilirim e5 asfaltını gecenlerde zıyaret ettım....

abi sil su istanbul mtyı yuregım agzıma geldi bırden benden sonra gene kim patladı diye aman diyim sayfa acılana kadar yuregım agzıma geldi nese cok gecmiş olsun bilirim e5 asfaltını gecenlerde zıyaret ettım....

çocuklara çarpmış abi.
%100 suç çocuklarda.
şükrübey metrobüs köprüsünün altından karşıya geçmek istiyosun.bu nasıl bi zihniyet ya adamlar köprüyü boşunamı yapmış?

Derbi gpr 125 sahibi abilerden yarısı bizim forumda zaten.Umarım bizimkilerden değildir.Tabi kaza yapan arkadaş için de üzüldüm.Geçmiş olsun.Umarım kötü birşeyi yoktur:pale:

dün bu kaza yı görenlenlen bi arkadaş beni aradı telefonla fakat pilakayı göremediği için bişe yazamadım bilen varsa yazar heralde
geçmiş olsun :rendeer:

ben kaza yapan abinin yanındaydım.
motor gümüş gri renkliydi kafa grenajı dagılmıştı.
abi motor pert dedi ama toplanılabilecek durumda.
motorculugu bırakıcam dedi bana.

Avcılar e-5de gri bi gpr yardırmış gidiyordu..

Belkide o gpr bu bahsettigimiz arkadastır:(

Umarım durumu iyidir..:(:(

Mt'de gri derbi sahibi yok.O kesin benim bir aralar almaya niyetlendiğim derbidir ama sahibi yeni mi yoksa benim baktığım zamanki çocuk mu bilemiyorum...

Genç kaptan kaza yapan vatandaş 23-24 yaşlarında 1,75 boylarında kilolu-yapılı gözüken birisi mi? Kaskı da eğer oysa ve değiştirmediyse mavi shark idi...

Geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa "motorculuğu bırakacağım" dediğine göre canı çok yandı anlaşılan.

çok geçmiş olsun. Kafasız insanlar be. Üst gecit kimler için? ........ Çok merak ediyorum bunu sorarsam ne cevap alacağım. Allah akıl fikir versin. Böyle insanlar etrafda teyyare gibi dolaştıkça normal tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar