DUKE 690 - 18 YAŞ ?

Başlığa bakıp aldanmayın arkadaşlar. Sahibindene ara ara bakıyorum Duke 690 özel ilgi alanıma giriyor,zaten hepi topu 5-6 aktif ilan oluyor aşağıda ss gördüğünüz ilanı yeni gördüm. Açıklaması başka bir garip. "18 yaşındaki yeğeni kaza yapmış, sadece egzostu eğikmiş" ilan sahibi arkadaş foruma üye midir bilmiyorum ama benim burada değinmek istediğim şey ailelerin sorumlulukları üzerine. Zengin olabilirsiniz, çocuğunuza ne istiyorsa alıyor olabilirsiniz ama bir insan 18 yaşındaki çocuğuna duke 690 alır mı ? Almalı mı ? Ailelerin bu konuda biraz sorumluluk sahibi olması gerekiyor. Sonra motosiket tu kaka. Bizim oğlana da aldık ertesi gün kaza yaptı, şeytan icadı gibi söylemler.

İlan da bu:

690_zpsr5dwu0in.jpg

Alınabılır neden alınmasın cocugun tecrubesı hakkında herhangı bı bılgıye sahıp degılız sonucta belkı cocuk 12 yasından berı motor tepesındedır bide bu yonden dusunmek lazım

Alınabılır neden alınmasın cocugun tecrubesı hakkında herhangı bı bılgıye sahıp degılız sonucta belkı cocuk 12 yasından berı motor tepesındedır bide bu yonden dusunmek lazım

Hocam o dediğiniz off-road ya da pist de olsa olabilir ancak plaka takıp trafiğe çıkma olayı olmaz. Yeni yasada zaten bunun için var. Ayrıca gerçekten çok iyimser bir yorum yapmışsınız :)

Hocam o dediğiniz off-road ya da pist de olsa olabilir ancak plaka takıp trafiğe çıkma olayı olmaz. Yeni yasada zaten bunun için var. Ayrıca gerçekten çok iyimser bir yorum yapmışsınız :)

ben 15 yasımdan beri aktif istanbul trafiginde motosiklet suruorum bence olurmu olur yani

bu konunun gereksizliği cidden yüksek derecede. insanların kendi evlatları, neyi layık görüyorlar ise onu alıyorlar

12 yaşında başlamaktan bahsediyorum tabi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

bu konunun gereksizliği cidden yüksek derecede. insanların kendi evlatları, neyi layık görüyorlar ise onu alıyorlar

Teşekkür ederim yorumunuza...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------

Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim, o zaman forumda 600rr ile başlıyayım mı diye soran genç arkadaşlara atar yapma gibi bir lüksümüz yok, babası neyi isterse alır değil mi ama ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birsürü akaba trafik kazasında öldü trafikte arabadaysan kader motorda ölürsen şeytna icadı :D

bu sigara içen kiilerin kötü ama içiyruz demesi gibi kendiyle çelişen insnalar

18yaş o tork cc ile birleşirse sonuç görüldüğü gibi sahibinden de kazali motor satisina neden olur,en iyi ihtimal..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar