Naked amacı şehir içinde kıvrak kıvrak kullanmaktır ,yüksek cc Tek silindir olunca alet biraz deli bozuk olur ,gaz açarsın yüksek tork ile şahlanır kapatırsın sanki fren yapmış gibi motor freni yapar, böyle hart hurt kulanım
benim sevdiğim en güzel tarafını anlatmışsın.
2016 modelli böyle değil test sürüşüne katıldım gecen yıl daha sakin olmuş motor gaz açıyorsun gitmiyor gibi gaz kapatıyorsun Fren yapmış gibi kompresöre binmiyor o yüzden beğenmedim titreşim de daha eski modellere göre.
Özel den mesaj at merak ettim hangi gruba giriyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
( bu yazdıklarından hiçbiri değilim )
demekki tespitin yanlış oluyor
ben ktm duke 690 ı alırken kıstaslarım vardı öyle karar verip aldım.
1-hafif güçlü olmasını istedim.piyasada bu motorun alternatifi yok en yakın mt 07 oda 30 kg daha ağır.
2 -kaliteli olsun istedim .brembo frenler vs.
3- agresif olsun istedim .
4-bakım maliyeti düşük olsun 2 yağ filtresi 1.8 lt yağ alıyor yaklaşık 135 tl tutuyor.
bunlar bir kaçı tercih ktm duke 690 etmemim sebebi.
Demek ki dünyada emsali yok tek silindir , naked yük cc ,
Naked amacı şehir içinde kıvrak kıvrak kullanmaktır ,yüksek cc Tek silindir olunca alet biraz deli bozuk olur ,gaz açarsın yüksek tork ile şahlanır kapatırsın sanki fren yapmış gibi motor freni yapar, böyle hart hurt kulanım şehir içi için sıkıntılı bir durum olur bundan mütevellit AKLI başında olan japonlar bu topa hiç girmiyor, Uzun yol/stabilze yol endruo için durum farklı...
Ticari ürün var, Nish ürünler vardır, Butik ürünler vardır, hepsinin üreticisi ve alıcısı farklıdır,
Bu ticari bir ürün degil butik bir ürün eger ticari bir ürün olsaydı 4 büyük japonda en az birisi bu işi yapardı.
Tepitimde dogru hangisi oldugunuzu da yazarım ama ayıp olur (onunda cevabını söylediğin cümlede var Duke 690 kullanmadan laf atmak biraz komik)
sonuç siz begenmişsiniz almışsınız saygı duyarım güle güle kullanın buna kimse karışamaz tekerinize taş degmesin.
Bana kim sorarsa sorsun mantıklı degil derim bu da benim görüşüm.
Ayrıca bu motor çok hafif hafif yapmak için bir çok parçasını alimulyum kulnmak zorundadırlar, bu yüksek yedek parça maliyeti olur. Alacak insanın iki kere düşünmesi lazım.[/QUOTE]
Alüminyum malzeme olarak motorda gidon.jant.,arka maşa, cıvatalar birde pegler var başka büyük parca yok alüminyum olarak.
17500 km dir kullanıyorum iki yıl oldu alalı sadece debriyaj balatası değiştirdim komple set olarak yay sacları yağ ve yağ filtresi değişimi 750 TL.