- Konu Yazar
Cb250rdan gececegim cc yukseltme dusuncem var her gun 30km min yol yapiyorum ev okul arasi birde arada it kopukluk yapcam bi motor ariyorum sizce hangisi
Bazı kullanıcı hesaplarının, malum şahsın giriş yasağı yokken uykuda olması. Malum şahıs yasaklı duruma geldiğinde aktif olması ne kadar manidar ve düşündürücü değil mi a dostlar?![]()
![]()
duke 3te bile gazla tekere geliyor nkda aynı zevki yaşayabilirmiyim duke gibi güvenip motoru ırzına geçebilirmiyim başıma bi iş gelmedenben cf ciyim arkadaş ne öyle tek silindir çapa makinesi gibi 450nkyı al çift silindirin ve 270 grankın verdiği harika egzoz sesi mest edecek ve otomatik it kopukluk yapacaksın gazla tekeri saymıyorum bile
güvenebilirsin bişi olursa cf moto yetkili servisleri hep orada seni bekliyo olacak.duke 3te bile gazla tekere geliyor nkda aynı zevki yaşayabilirmiyim duke gibi güvenip motoru ırzına geçebilirmiyim başıma bi iş gelmeden
Düz yolda giderken kol çıkaran ve distribütörün yüzüne bakmadığı motora fazla güvenme sen yine de.duke 3te bile gazla tekere geliyor nkda aynı zevki yaşayabilirmiyim duke gibi güvenip motoru ırzına geçebilirmiyim başıma bi iş gelmeden