Duke 390 vs 450nk

Cb250rdan gececegim cc yukseltme dusuncem var her gun 30km min yol yapiyorum ev okul arasi birde arada it kopukluk yapcam bi motor ariyorum sizce hangisi

Motosikleti
Mondial Grumble
Valla iki motor hakkında öyle aman aman bilgim yok ama it kopukluk yapacağım diyorsanız bir halt olma ihtimalinden dolayı servis ve parça konusundan KTM seçerseniz daha iyi olur.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
İt kopukluk dersen 390 ama benim işim olmaz öyle şeylerle sadece sağa sola giderim dersen yine 390. Adamlar her reklamında ya yanlıyor ya teker yapıyor ya da ikisini birden yapıyor. Yol arazi fark etmeksizin.

Motosikleti
Motorsuz
ben cf ciyim arkadaş ne öyle tek silindir çapa makinesi gibi 450nkyı al çift silindirin ve 270 grankın verdiği harika egzoz sesi mest edecek ve otomatik it kopukluk yapacaksın gazla tekeri saymıyorum bile

Motosikleti
Hero Dash 125
Bazı kullanıcı hesaplarının, malum şahsın giriş yasağı yokken uykuda olması. Malum şahıs yasaklı duruma geldiğinde aktif olması ne kadar manidar ve düşündürücü değil mi a dostlar? 🙄 :unsure:

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bazı kullanıcı hesaplarının, malum şahsın giriş yasağı yokken uykuda olması. Malum şahıs yasaklı duruma geldiğinde aktif olması ne kadar manidar ve düşündürücü değil mi a dostlar? 🙄 :unsure:

ben cf ciyim arkadaş ne öyle tek silindir çapa makinesi gibi 450nkyı al çift silindirin ve 270 grankın verdiği harika egzoz sesi mest edecek ve otomatik it kopukluk yapacaksın gazla tekeri saymıyorum bile
duke 3te bile gazla tekere geliyor nkda aynı zevki yaşayabilirmiyim duke gibi güvenip motoru ırzına geçebilirmiyim başıma bi iş gelmeden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar