DUKE 250 SATIP R25 ABS

Merhaba arkadaşlar, şuan kullandığım 0 aldığım 2017 duke 250 motosikletim var 1300 km de ondan öncede fiddle 3 kullanmıştım 300 km duke alcağıma keşke r25 alsaymışım diyorum çünkü Grenajlara turbo shark kaplama yapmak istiyorum , sizce 250 cc satıp 250 lik almak mantıklımıdır uzun yol yapan biri değilim motorla , Beşiktaş ben o civatlardayım karşıya bile geçmem ama haftasonu keyif alabilerek binebilecek bişey almak istiyorum duke boyuma da küçük geliyor gibi hissediyorum boy 186
Takas yapabilirim aslında ama ABS r25 ler şuan 23-24 bandında benimkide 20-21 arası ediyor sizce değiştirmek mantıklımıdır şimdiden cevap verenlere teşekkürler

Mantıksızdır, amortisorleri sertleştirip yapıştır gitsin derim. ( bilhassa konu özelinde ve motor 1300 de diye, tanışın biraz,rodaji bile bitmemiş)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beşiktaş ve çevresi gibi trafiğin civcivli olduğu semtlerden çok uzaklaşmıyorsan Duke 250 ile trafikte daha rahat edersin. Ha R25 de çok güzel bir motordur ama ben olsam dur kalk Avrupa yakası trafiğinde düşük devirlerde kuvvetli ve gidon dönüşü rahat bir model tercih ederdim. Otobana çıkayım gazlayayım döneyim diyorsan da R25 daha keyif alacağın bir tercih olacaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
etmesi başka satman başka şu dönemde zor bir iş.alıcı bulmak çok zor olucak ancak bayiye gidip sorabilirsinde zaten 0km bir motorun var bence saçma.evet r25 almana değer hiç bir 250cc r25 gibi olamıyor ama sadece grenaj kaplicam diyede uğraşılırmı bilemem.kaldıki ktm lerede çok acayip şeyler yapıyorlar.uğraş derim çok istiyorsan ama 4 5 bin tl üstüne isterlerse işte o zaman saçma sapan bir takas olucaktır ki muhtemel öyle bir fiyat çekicekler

21.500 e sıfırını veriyorlar. Pazarlıkla 21 yapıyorlar düz.

Sizin motosiklet nasıl 21 yapıyor ben anlamadım?

Ben daha yeni mt-25 aldım. Beşiktaş çevresinde gezinirken dur kalk bir farkı kalmıyor. Torkta çok yukarılarda geliyor. Rodajda die de zorlamıyorum. Yani pek bir mantığına yok. Daha 1300km de dediğine göre ve rodajı sana biz hatırlattığımıza göre; sen rodaj falan dinlemeden gazladın motorla. İkinci bir blok yemeden bari öğren. Motosiklet tecrüben 1600km. O tecrübe ile R25 olmaz. Kudurdukça kudurursun ve tecrübesizliğinin canını yakar. Motor kaçmıyor ve yenisi alınır. Duke ile gez. Güzel manitalar gene bakar sana :p

merhaba arkadaşlar, rodajı 1000 km de bitti motorun rodajda zorlamadım hiç ama rodajdan sonra da 110-120 den sonra hızlanma yok gibi bişey ve rüzgar yeme problemi var , gelecek yaza kadar gezicez gibi duruyor ama satarsam hemen gidip alırım r25

acele etme bence kullan bi 10 bini devir aradada kenara para at r25 yine alırsın tadını al en azından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar