duke 250 kaza

bu hafta ilk kazamı yaptım
baltalimanında dur kalk trafiğinde en sağdan ilerlerken önümdeki araç durdu onun yanından geçtim ve karşıdan gelip benim şeridimi yatay olarak keserek U yapmaya çalışan araç ile çarpıştım,fren yapamadım çünkü görmedim önümdeki araç yüksek bu araç küçüktü ,kaçacak yerde yoktu ,allahtan hız max 40 kmydi
çift çizgi ile bölünmüş yol U yapmaması gerekiyordu poliste bunu belirtti ,yakında hastaneye aynı araçla gittik kırık yok,ezilme sıyrık var
polis inanılmaz yardımcı oldu
yoldan geçen motorcu arkadaşlar motoru kaldırdılar saolsun,
motorda çamurluk radyatörde kırık diğer yerlerde çizikler var şimdilik serviste.
sargılı bacak ve 1 hafta istirahat ile atlatmaya çalışıyorum
çok daha dikkatli kullanmak gerekiyor bunu anladım

4k7RmG.jpg
[/url][/IMG]

poyYqa.jpg
[/url][/IMG]

Super Moderator
Çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun. Ders çıkartmaya bakın. Tekrar geçmiş olsun.

Teşekkürler arkadaşlar kardeşim icin ucuz atlatilmis bir tecrube oldu diyelim. Bu arada laf olsun diye degil öz kardeşimdir kendisi )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
Geçmiş olsun , en büyük kazanız bu olmuş olsun . Allah beterinden korusun . Motorunuzda ne kadarlık masraf oluştu toplam acaba ?

Teşekkür ederim herkese
Servis 2 bintl üzerinde masraf olduğunu belirtti
Polis raporunda karşı taraf asli suçlu , trafik sigortasının onayını bekliyoruz

Geçmiş olsun da arabanın sağından hızla geçerken karşınıza çıkan arabaya çarpmışsınız. Karşı taraf niye suçlu olsun. Tek şeritli yolda araçların sağından solundan geçerken risk size aittir.

Geçmiş olsun, sizde bir şey olmaması sevindirici. Diğer her şey çözülür moralinizi yüksek tutun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

[/COLOR]
Geçmiş olsun da arabanın sağından hızla geçerken karşınıza çıkan arabaya çarpmışsınız. Karşı taraf niye suçlu olsun. Tek şeritli yolda araçların sağından solundan geçerken risk size aittir.

çift çizgi ile bölünmüş yol ,şerit dışına çıkmak yasaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar