Duke 125 vs mt 125

Merhaba belki bilirsiniz başlangıç yzf r125 istiyordum fakat başlangıç için sadece 15dk scooter bilgisi olan birisi için supersport motor yanlış olur diye düşündüm bende naked lara karar verdim daha rahat oturuldukları için ama bunlardada 2 iddalı model var ikiside çok hoş ama +/- lerini pek bilmiyorum sizde bildiklerinizi ve deyenimlerinizi paylaşabilir misiniz ?

YZF125 başlangıç için uygun olur. Hevesin kaçmasın.

duke 125 absli derim scooter rahatligini yzf de bulamazsin ama 3 motorda olur . acemiyken abs gercekten cok onemli

Güzel yorumlarınız için teşekkürler o zaman ben eleyeyim mt yi en çok kararsız kaldığım bu ikisi zaten yzf ve duke :)

Motosiklet işi bir heves ise heves kaçar tabi. Ben motosiklete cub ile başladım, hiç de hevesim kaçmadı. Demek ki heves değilmiş.
Ben duke u tasarımı açısından daha çok beğeniyorum. Gidiş yakıt o bu arasında uçurum farklar zaten yok. Hangisinin görüntüsü hoşuna gittiyse al, geç
Başlangıç için spor oturuşa sahio motosiklet ile başlamaman iyi olmuş. Bir çok konuda yanlış bir temel atabilirdin

Motosiklet işi bir heves ise heves kaçar tabi. Ben motosiklete cub ile başladım, hiç de hevesim kaçmadı. Demek ki heves değilmiş.
Ben duke u tasarımı açısından daha çok beğeniyorum. Gidiş yakıt o bu arasında uçurum farklar zaten yok. Hangisinin görüntüsü hoşuna gittiyse al, geç
Başlangıç için spor oturuşa sahio motosiklet ile başlamaman iyi olmuş. Bir çok konuda yanlış bir temel atabilirdin
Fakat devamında r25 ve r6 diye devam edeceğim belki birde r1

127

Duke 125 ABS - neden yazmama gerek yok ben başlayalı 2 ay oldu motora. Altımda Duke 200 ABS var. Sanırım daha iyisini asla alamazdım başlangıç motoru olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar