:: Ducati Özel Bölüm ::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TŞKLER...BUNLAR HARİKA..
:thumright:

harikalar..zaten bende biraz ducati hastalığıda var..üzerine çok güzel oldu..sağ ol :thumright:

vaybe adamlar rüya gibi vala bize bu göz ziyafetini yaşattığın için teşekkürler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ates, Monster Monster Monster :king: sonunda delirdin galiba :cherry:
S2R mukemmeeel :thumleft:

Ducatiyi baska hic bir motosikletle karsilastiramam.Bence motosiklette ulasilabilecek en uc nokta.Ayrica marjinal tasarimi,italyan kalitesi tartisilmaz.(Disk Kaliperlerinde Brembo + Amortisörlerinde Öhlins vb görebileceginiz nadir kalitede motosikletlerden!) Ha o kadar parayi verdikten sonra tabiki bu markalarin olmasi gerekli?! diye bir düsünce akliniza takilabilir ama tamamiyle yaniliyorsunuz [Bakiniz Japon Motosikletlerine..]

Ayni sekilde Aprilia + Gilera ve Cagiva icinde ayni seyleri söyleyebilirim.Fakat ne yazikki biz Türk Vatandaslarina bu marka motosikletler görmek+kullanmak pek nasip olamiyor..Malum yasam standartlarimiz belli o sebeple dogal olarak hic bir ithalatci cesaretle Magazasina Ducati + Aprilia + Cagiva gibi motosikletleri bolca ve cesitli koyamiyor..Parca sorunundan hic bahsetmiyorum bile..

Son Söz: Gülü Seven Dikenine katlanir.Parcasiymis + 2. El Piyasasiymis umrumda degil.

Ates' Alıntı:
Ducatiyi baska hic bir motosikletle karsilastiramam.Bence motosiklette ulasilabilecek en uc nokta.Ayrica marjinal tasarimi,italyan kalitesi tartisilmaz.(Disk Kaliperlerinde Brembo + Amortisörlerinde Öhlins vb görebileceginiz nadir kalitede motosikletlerden!) Ha o kadar parayi verdikten sonra tabiki bu markalarin olmasi gerekli?! diye bir düsünce akliniza takilabilir ama tamamiyle yaniliyorsunuz [Bakiniz Japon Motosikletlerine..]
Son Söz: Gülü Seven Dikenine katlanir.Parcasiymis + 2. El Piyasasiymis umrumda degil.
Japon motosikletlerinin milyar fiyatları DUCATIde euro dikkatini çekerim :cherry:

E yani?Anlatmak istedigin ne cözemedim?

:) Japon Motosikletlerinin Fiyatlarinin Milyar olma sebebi ithalatci firmalarin Japon Yeni üzerinden satilan motosikletin fiyatini türk lirasina cevirerek satisa sunmasi.Türkiye binlerce Yamaha Bayii ve Servisi var.. Ducatiyi türkiyeye getiren bildigim tek bir firma var oda Demaks.Oda Motosikletleri aldigi gibi fiyatinin üzerine karini koyup EURO bazinda satiyor sanirim.

Adi üzerinde EURO [Evrensel]

Ağzım sulandı,ama :mtnet3

Ben Monster derim,onu görünce V-Max zamanlarım canlanıyor,ahhh aahhhh....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
_http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetayy.php?k_id=11&u_id=196
abiler süper sport lar benim işim değil ama motorlarda bir harika .Benim için en ideal motor yamaha warrior.Ah ulan be belkide hayatım boyunca binemem ben bu motora.Paramı yeter bu alete.Eğer aranızda bineniniz varsa videoya çekip bizimle paylaşırmı bir sesini duysam yeter yoksa gözüm açık gidecem ah ulan ah:))

resimler açılmadı....biraz da mv agusta, bimota, aprilia ve benelli fotoları lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar