Ducati nasıl bu kadar süper güç oldu

Bence olaya şöyle bakmak lazım. 2018-2019 da en çok satan araç vw olmuş. Peki sorayım en kaliteli VW miydi? En dayanıklı? Motora yazılım atıp milleti kandırmaya çalışan da VW değil miydi? Emisyonu hatalı ölçdürüp ve bunu bilerek yapan sonra araçları geri çağırıp düzelten. Bir şeyin çok satıyor olması onun iyi olduğu anlamına gelmez. Buna siyasilerden de örnek verebiliriz. En çok oyu alan parti en iyi mi? En çok satan lider en iyi mi?
Öyle olsaydı dünya bu durumda olmazdı. Siz satanları boş verin alanlara bakın. Daha çok okumamız ve düşünmemiz lazım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bence olaya şöyle bakmak lazım. 2018-2019 da en çok satan araç vw olmuş. Peki sorayım en kaliteli VW miydi? En dayanıklı? Motora yazılım atıp milleti kandırmaya çalışan da VW değil miydi? Emisyonu hatalı ölçdürüp ve bunu bilerek yapan sonra araçları geri çağırıp düzelten. Bir şeyin çok satıyor olması onun iyi olduğu anlamına gelmez. Buna siyasilerden de örnek verebiliriz. En çok oyu alan parti en iyi mi? En çok satan lider en iyi mi?
Öyle olsaydı dünya bu durumda olmazdı. Siz satanları boş verin alanlara bakın. Daha çok okumamız ve düşünmemiz lazım.
bu olaylardan dolayı amerikada vwnin yüzüne bakılmaz yolda göremezsin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Zamanında birgün herkes Avrupalıya binecek dediğimde taşlanmıştım burda... hey gidi günler 😀
Avrupalıya binecek olursam BMW GS var, ya da çok yaşlanınca artık evden çok uzaklaşamaz olursam Triumph Bonneville gibi bir şeyle tın tın gezecek olurum ama Ducati motorları bana göre fazla sportif kalıyor, adv dedikleri motorlar bile fazla spor tarafta, bana uymaz, sportif bir kişi değilim.

Ama kırmızıları çok güzel kırmızı. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

:) ya lombardo, senin bu mesajından kim ne anlamalı ?

Ducati iyidir hoştur ama Japonların 1950 ile 2010 lara kadar olan dominasyonu yok sayılamaz hele 1990'larda her filmde Honda ve Suzuki motosikletler gözüküyordu. Ducati'nin , VW grubuna geçmesi maddi ve mühendislik kaynaklarını arttırdı ama benim görüşüm ilerde gelecekleri yer Audi minvallerinin 1 adım önü yada arkası olur.

Test günleri arasındaki süre çok azalınca takımlar motorları geliştirecek zaman bulamadı , Ducati'nin zaten sağlam bir bloğu vardı 2025 le vakit harcayıp yeterli geliştirmeyi yapamayacağını anlayınca 2024 motoruyla devam etti ve sonuç..

Motosikleti
K 1600 GTL
Avrupalıya binecek olursam BMW GS var, ya da çok yaşlanınca artık evden çok uzaklaşamaz olursam Triumph Bonneville gibi bir şeyle tın tın gezecek olurum ama Ducati motorları bana göre fazla sportif kalıyor, adv dedikleri motorlar bile fazla spor tarafta, bana uymaz, sportif bir kişi değilim.

Ama kırmızıları çok güzel kırmızı. :)
Tamamen aynı fikirdeyim Ducatinin kasasını beğenmeyen tek ben değilmişim demek ki 🙂

Toprağa izin verselerde eski şaseyi kullansa. O zaman dukatiler bırak kazanmayı takip bile edemezler.

Motosikleti
Ns200 15"
Fuarda yeni MTS V2'yi gördüm; adamlar işi bitirmiş ağalar. Mandello'dan vazgeçtim, kırmızı alacağım 🤣 💦
Abi üstüne oturdum ve bu olmuş dedim, motosiklet bana aşırı hafif geldi. Kaliteside güzeldi, bir V4 değil ama yine üst kaliteydi. Aynı zamanda birden fazla Harley modeline oturdum ve dedimki bune a.. :) hiç biri benlik değilmiş onu anladım. :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Abi üstüne oturdum ve bu olmuş dedim, motosiklet bana aşırı hafif geldi. Kaliteside güzeldi, bir V4 değil ama yine üst kaliteydi. Aynı zamanda birden fazla Harley modeline oturdum ve dedimki bune a.. :) hiç biri benlik değilmiş onu anladım. :D
Harley mazoşizm. İndian Scout için bir istisna yapabilirim yalnız... MTS V2'nin sol tarafa motorun üzerine koydukları kapağı sevmedim, ucuza kaçmışlar gibi.

Motosikleti
Ns200 15"
Harley mazoşizm. İndian Scout için bir istisna yapabilirim yalnız... MTS V2'nin sol tarafa motorun üzerine koydukları kapağı sevmedim, ucuza kaçmışlar gibi.
Evet o olay benimde dikkatimi çekti ama yanlış hatırlamıyorsam tek ve büyük bir parçaydı. Aslında benim garazim Harley’e değilmiş tüm cruiser motosikletlere karşı kinim varmış :) İndian genel olarak Harley’den çok daha üstün hem fiyat hem donanım olarak ama İndian’ın patladığı nokta malzeme kalitesi. Sakallı ve göbekli abilerim Harley modellerini tasarlarken “elimizde ne kadar metal varsa dayayalım abi” diye yaptıkları için o konuda eline Harley’in eline su dökemiyor. Bmw modellerini gariban bir köşeye sıkıştırmışlar, yeni Gs gözüme çok küçük geldi ama yeşil rengi çok güzeldi (duyumlarıma göre Bmw standının arkasında gözleme pişiriyorlar :)).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar