Ducati Monster ın Keleği

arkadaslar nedir bu ducati monster 696 nın keleği. sahibinden de bakıom 8 10 bindeki motorlar 20 25 arası. ben bu motorun tipini cok seviom. ihtiyaclarımı da karsılayacak bi motor. ama neden fiyatı uygun. bileniniz var mı. sakın alma böyle böyle sorunu var dicek olan

motor pahalı, servisi pahalı, yedek parçası pahalı, 2. el pazarı yok.

kardeşim bunların meşhur bi 24 bin bakımı vardır. genelde 8-10 binde değil de 16-20 binde çok satılır :)

sakın alayım deme ducati ekonomik krizin arifesindeyiz büyük patlarsın masrafı gittikçe katlanan bi motor ayrıca satamazsın yüksek kilometrede
ben ömürlük almayı düşünüyodum zaten ama tabi her zaman satılabilir olmalı bi motor. ama kriz konusunda haklısınız

ben ömürlük almayı düşünüyodum zaten ama tabi her zaman satılabilir olmalı bi motor. ama kriz konusunda haklısınız

ömürlük diyosunda iyi hoşta yarın bigün bi kaza yaparsın toparlayamazsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

gv650 ya bak bide istersen

dayı onların bir desmo bakımı var...
fiyatını ne sen sor ne ben söyleyim

Ömürlük dediğin motoru en azından bir hafta kullandın mı ? Bende bir kaç gündür bakıyorum. Kullanıcıları ile konuşma imkanım da oldu, monster dan sonra başka bir naked kullanan insanlar tanıyorum..

Kesinlikle uzun vadeli bir motor olmadığını söylüyorlar. Rahatsız olduğunu, servisin ve yedek parçanın masraflı olduğunu söylüyorlar. Benide caydırdılar.

Ancak Ducati tutkunuysan birşey diyemem. Yada al biblo gibi dursun haftada 1-2 gün gezersin. O zaman keyifli oluyormuş ama sürekli oldumu rahatsız ettiğini söylüyorlar :)

sende anlayacaksın zamanlar hiç motoru ömürlük saın almayacagını hele ki monster gibi bi motoru ben de senin gibi ömürlük alıyorum natıgıyla hareket ediodum sonra en fazla 1 sene sonra satıodum. bundan sonra kullanıyorum o kelimeyi.

ducati almak için 3 şart;
1- maddi durumunuz elveriyorsa ve alacağınız motor da temizse 2- mekanikten anlıyorsanız ( el yatkınlığı ve biraz beceri yeterli) 3- yeterli ingilizce ( tüm dünyadaki yedek parça siteleri ve fan kluplerinden olası yardımlar için)

monster klasik olmaya aday ve parça sorunu olmayan bir motordur, son derece torklu, kullanımı keyifli ve hiç eskimeyecek bir tasarıma sahip.
daha ne olsun?
kapıda olan ekonomik kriz, sadece ducati'yi değil her şeyi etkileyecek. bu durumda mümkünse stabil kalıp beklemek en iyisi

Super Moderator
Benim sevmeme sebebim;

1- Hava soğutmalı olması.
2- Emsallerine göre çok yakması.
3- Aldığında son sahibi olduğun algısı.

3. şıkka katılmak istemiyorum ama öyle gibi görünüyor.

Satılır satılmasına da hemen satmak durumunda kalırsan mecburen çok sevgili galericilere gitmek gerekebilir.

Yahu zaten Yamaha ve özellikle de Honda haricinde piyasası olan başka hangi marka var? Belki bir de Mondial'i sayabiliriz.

Hele bir de İstanbul Ankara gibi büyük illerde değilsen isen motor piyasası hepten şenlik :)

teşekkürler almıyorum demek oluyo bu... ah o tasarıma hastayım ama , denk gelirse bi tanıdıkta binicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar