Skullhunter' Alıntı:Yoğun istek üzerine Ducati Monster Fotoğrafları :king:
bu yoğun istek bana ait sanırım değil mi şeker![]()
ben de istiyorum ben de istiyorum banane banane..
karakedi olanından ama...
krom kaplama işi türkiye de yapılıyor mu acaba,bilen var mı?
skullcan bir de krom koy da gözlerimiz bayram etsin
![]()
işte ben bunun fanatiğiyim.......yapçaz di miiiiiiiiii skuuuuuuullll![]()
ben daha çok seviom bananeeeeeeeeeeeeee:salut: :salut:trenox' Alıntı:bunlar neeeeeeeeeeeeeeeeee.boyle makıne boyle dızayn boyle bısey olamaz yaaa.:rendeer:
ducatı monsterı kımse bende daha fazla sevemez. hepsı benım oalcak bırakıııım hepsını ıstıyom:cherry: :rendeer:
fuarda saatlerce ducatı deydım hepsıne baktım içim gıttı.
yannız burda gormedım bır modelı var aynaları alt tarafta hasta oldum ona.
harıka motorlar ducatıler monsterlar da fıyatları cok pahalı yaaa
yav cidden fanatik olayı fazla benim de takip ettiğim kadarıyla ama bizim sitedekiler uyuyo galiba:wiinkk:trenox' Alıntı:ya bi motor bu kadar güzel olur mu yaaa. ayıptır yaaa
saol crato.:rendeer:
starsailor taaam taaaamaglama :cherry:
snden soora en cok ben sevıyom monster ları.
ilginc olan monster fanatılerının oldugunu bılıyorum fazlasıyla ama burda fazla fanatık yok. neyse sulanmasınlar fazla:cherry:
starsailor' Alıntı:yav cidden fanatik olayı fazla benim de takip ettiğim kadarıyla ama bizim sitedekiler uyuyo galiba:wiinkk:
bu arada şu altta olan ayna olayına ben de hastayım..beşiktaş ta gördüm sürünecektim arkasından yaaa:mrgreen: :mrgreen:
hooooooop crato kardeşşş noluyo öyle nikelaj mikelaj durumları:bounce:crato' Alıntı:ben uyumuyorum aslen
neyse, o aynaya performans aynası diyorlar galiba. normal monsterlar için de alınıp takılabiliyor. ama birgün bi monster'ım olursa şu nikelaj işini bi düşünürüm şahsen:bounce:
ben de skullhunter a böyle bi grup kurma isteğinde olduumu söylemiştim.krek' Alıntı:ben uzun zamandır kafamda avrupadaki gibi bir gurup kurmak var ducati monster yada naked bıkes gelin bunu organize edelim derim naked kültürü bizde yeni ama güzel bir şekilde oturmaya başladı hadi girişim benden hep beraber toparlayalım.