sübab ayarınıda çok abarttınız. her motorda ses gelmiyorsa çekişde yada motorda bir sorun yoksa stop etme gibi .. belli periyodlarda sübab sente ayarlarına bakılır.. bazı motorlarda açıkdadır yeri vardır motoru sökmessin bile bazılarında kapak açmak zorunda kalırsın.. gerisi zaten sente çakısına bakıyor usta gibi bir ustanında çok ciddi bir sorun yoksa periyodik bir ayar ise 5-10 dakkasını almıycak bir işdir..
Benim için önemli olan kısmı şudur usta o işe girişdiyse benden sübablar sağlam olsada o işçilik parasını alır sübab ayarını yapsada alır ben o kısmına bakarım..
para cepden çıkdıkdan sonra sübablarım temiz sağlam demenin sübab ayarı yaptırandan bir farkı yoktur benim için..
Sen diyorsan benim ustam beş kuruş almaz bedavaya motoru söker takar kapağı açar ayar yapar yapmaz mesaisini yövmiyesini zamanını bedavaya harcar ona bir lafım yok..
4 silindir bir motosikletin subap ayarını yapabilecek usta değil TR'de dünyada yok ayw...!!!!....her silindir 4 subap, 4 sil:16 subap...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
4 silindir bir motosikletin subap ayarını yapabilecek usta değil TR'de dünyada yok ayw...!!!!....her silindir 4 subap, 4 sil:16 subap...evt cbf 150,ybr'nin sübap ayarından bahsetmiyorsan tabii olgaritma bey...
5dk değil 2-3 saat olacak o iş...