Ducati Desmosedici GP11

Valentino Rossi ve Nicky Hayden in kullanacağı Desmosedici GP11 modeli açıklandı.

2011 Desmosedici aşina olunan kırmızı ve beyaz rengini korurken Rossi için hazırlanan 46 numaralı GP11 modeli Vale ile özdeşleşen sarı renk ile objektiflerin ilgi odağı oldu.

Valentino Rossi ve Nicky Hayden, GP11 modelini 1-3 Şubat ta Sepang pistinde test edecek.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• Kopyası vio9ba.jpg
    Kopyası vio9ba.jpg
    36.7 KB · Görüntüleme: 5,136
Yakında yol versiyonunu da bir günceller artık DUCATİ

Bu motorun replicasi yada yol versiyonu yok yanliz.

Yolda binebileceginiz 1198 modeli ki bence alakasi dahi yok.

Desmosedici modellerinin satisi bulunmaktadir ama plaka yada ruhsat cikaramazsiniz. Motor fabrika cikisi direk yaris pistinde kullanilmak uzere imal ediliyor.

Super Moderator
Bu pozları da mı görecektik... Hey gidi günler...:)

Bu arada renk konusunda Rossi'ye geçilen iltimastan bahsedilmiş mesajda, motorlar resmi olarak ilan edilmeden önce Rossi'nin kendi sitesi için sanırım Ducati tulumu ve kaskıyla çekilmiş bir fotoğrafı çıktı piyasaya, motorda da sadece kuyruk kısmı görünüyordu, o zaman çıkan Rossi Ducati'yi sarı mı yaptırdı dedikoduları çok daha keyifliydi.:p

Desmosedici modellerinin satisi bulunmaktadir ama plaka yada ruhsat cikaramazsiniz. Motor fabrika cikisi direk yaris pistinde kullanilmak uzere imal ediliyor.

amerika' da kullanılıyor sanırım yolda, çünkü bir satılık ilanı görmüştüm 32000 seviyesinde ebay' de, aynı zamanda the expandables ta jason statham bi tane desmosedici replica kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/ducati-desmosedici-rr
http://www.youtube.com/watch?v=4iKZc34rDhU

Replikası sınırlı sayıda üretilmişti,hala üretiliyormu bilmiyorum....

Replica ile bu motor arasinda cidden daglar kadar fark var.

Simdi sizde haklisiniz biri size replikasini verse size gore bu motor olaganustu bir guc ile gidersiniz diye dusunursunuz ilk izlenimde

Ama Benim dedigim Desmosidici yaris modeli ile Replica arasinda cidden buyuk farklar var. Bunu sahsen iki modelide kullanmis bir dostumdan biliyorum.

bunun Ciddi hastasi olanlar dahi var:)

Yer Criniti's Bar Sidney Parramata

DSC08857.jpg

DSC08859.jpg

ducati.jpg

Ayrica bu motor Turkiyede olmasa dahi garanti belgesi bulunmaktadir:)
https://e-imza.sanayi.gov.tr/TRK/PopUpGarantiBelgesiBilgileriGoster.aspx?GarantiKey=66451

Replica ile bu motor arasinda cidden daglar kadar fark var.

Simdi sizde haklisiniz biri size replikasini verse size gore bu motor olaganustu bir guc ile gidersiniz diye dusunursunuz ilk izlenimde

Ama Benim dedigim Desmosidici yaris modeli ile Replica arasinda cidden buyuk farklar var. Bunu sahsen iki modelide kullanmis bir dostumdan biliyorum.

bunun Ciddi hastasi olanlar dahi var:)

Yer Criniti's Bar Sidney Parramata

DSC08857.jpg

DSC08859.jpg

ducati.jpg

Ayrica bu motor Turkiyede olmasa dahi garanti belgesi bulunmaktadir:)
https://e-imza.sanayi.gov.tr/TRK/PopUpGarantiBelgesiBilgileriGoster.aspx?GarantiKey=66451

tabiki fark olacak ben aynı demiyorum zaten,siz replikası yok demiştiniz ya ben ona istinaden olduğunu yazdım,bi yanlış anlaşılma oldu sanırım :)

tabiki fark olacak ben aynı demiyorum zaten,siz replikası yok demiştiniz ya ben ona istinaden olduğunu yazdım,bi yanlış anlaşılma oldu sanırım :)

Dogru diyorsun yanlis bir anlasma oldu sanirim

Acikcasi Replicasi bile Turkiye yollari icin hayli fazla bir motor

bu motoru kullacak kisinin meydan larousse serisi gibi bir hayat sigortasi olmali:)

Bu arada son duyumlarima gore Ducati Sasi kavramini tamamen kaldirmis ve motor blogunu sasi olarak kullanacak yeni bir tasarimin patentini de almis.

Birde 2011 modellerde carbon on catal gorme olasiligimiz hayli yuksek olacak.

Neyse, son olarak; 2007de sınırlı sayıda üretilen yol versiyonunun=replikasının güncel halini birkez daha piyasaya sürer umarım:)

Ha sürse benim için ne değişecek sanki...! Sesini dinleriz yine youtube'lardan, seviniriz felan işte...:cherry:

Neyse, son olarak; 2007de sınırlı sayıda üretilen yol versiyonunun=replikasının güncel halini birkez daha piyasaya sürer umarım:)

Ha sürse benim için ne değişecek sanki...! Sesini dinleriz yine youtube'lardan, seviniriz felan işte...:cherry:

Her ne kadar kesin bir bilgi olmasada Turkiyede bir tane bulundugunu ve birinin garajinda sus esyasi gibi durdugunu duymustuk gecen sene.

Kim oldugunu bilsem bayramda kesin elini opmeye giderdim sanirim:)

Her ne kadar kesin bir bilgi olmasada Turkiyede bir tane bulundugunu ve birinin garajinda sus esyasi gibi durdugunu duymustuk gecen sene.

Kim oldugunu bilsem bayramda kesin elini opmeye giderdim sanirim:)

Şahsen bu motorun videosunu her defasında izlediğimde "bende olsa, ya çarparsam diye heyecanlanıp 300. metrede kaza yaparım kesin" diyorum... Alsan alınmaz:pale:, satsan satılmaz:silent:, sürsen sürülmez....:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar