Ducati Artık Caddelere Geliyor...

MotoGP efsanesi yollarda

Ducati MotoGP'de kendisini temsil eden motosikletin binek versiyonu olan Desmosedici RR modelini satışa sundu..

Ducati tarafından yapılan lansmanın ardından ilk önce Avrupa'da satışa sunulan RR, MotoGP'de yarışan modelin cadde versiyonu olması açısından ilk olma özelliğini taşıyor.
989 cc hacminde 200 HP'lik dört silindirli motora sahip olan RR kendisine ilham veren modelin yarışçı ruhundan izler taşıyor.
Hafif malzemelerle ağırlığı azaltılan modelin tasarımındaki herşey aerodinamik yapıyı kuvvetlendirmek ve dolayısıyla daha hızlı gidebilmek için tasarlanmış.
Fren diskleri MotoGP'de yarışan modelden alınmış ve özellikle ıslak zeminde daha fazla tutunabilmek ve bir MotoGP modelinin pistte gösterdiği davranışı yolda gösterebilmesi amacıyla kullanılmış.
RR kırmızı ve beyaz renklerden oluşan gövde yapısıyla neredeyse MotoGP'de yarışan modelden ayırt edilemiyor.

bunun etiketi nedir abi:)alamıcam ama en azından bırıktırmeye baslarım emeklı olunca alırım..

Yalnış hatırlamıyorsam Avrupa satışı 58.000 Euro civarındaydı.

30.000 Euro'dan az değildir diyordum ki Makinenin yazısını görünce dumur oldum:silent:

bakalım ne zaman türkiyeye gelecek ve kimde göricez bu muhteşem motoru... sitemizden arkadaşlar alırsa hemen topic açsınlar...:queen:

58000 euromu
evo 9 alınır o paraya(yanı sanırım)
olmazsa honda kawa suzkı yamaha 1000 lık racelerden olusan bı ordu kurarsın kendıne..
:))
ama onu kullanıyorumdemek baska bı keyıf olur heralde

Vay anasini adamlar mutlulugu nesnelestirmisler 1000cc motor karbon alasim govde ciddi mutlu eder hea. Ama baya pahaliymis gene de evo8 almam bunun yerine hem kim roket yakiti katkili benzin koycak evoya mis gibin ducati dururken. Bu motorda tr'ye gelmez diorum

58.000€ verecek kişiler varmı bilemem. ama madem sokaklarda göricez biraz daha fiyatı makul olmalı bence...:bounce:

Arkadaşlar zaten Türkiye'de satılan 999R modelinin fiyatı 50.300 Euro bırakın Desmosediciyi diğer Ducati modellerini almak için bile ciddi paranız olması gerekiyor. Ducati motosikletlerin ferrarisi.

çok pahalı bu motor ama verdiğin paraya değer bence.ön tarafı çok manyakmış:p

Moderatör (forrap)
Cihaz çok güzel ama aynı oranda parası da çok güzel...Rüyamdan başka bir yerde bu motora şuan için Türkiye'ye gelse bile sahip olamam.Çizgileri tam istediğim gibi ama para para para:pr: Bir şekilde almış olsam ve bizim kazma araç şöförlerinden biri motora küçük bi hasar bile verse katil olurum:) Zararlı bu motor açıkcası...

moto' Alıntı:
ben alam barı bıtane bunlardan cok guzelmıs valla:cat:

peki efendim... 1 adet sipariş geçiyorum... ödemesini nasıl düşünürdünüz...

Nakit mi?
Yoksa ömürboyu müebbet mi?????:queen:

abı caddelere gelıo yazmıssın ama bunu pek caddede goremeyız sanmıorum yanı 58000euro veren cıkacagını..

hocam bu motosıklet deıl yer ucagı yaaa.:queen:
motosıklet guzel ama cok pahalı yaa.bunun yerıne kawasakı suzukı honda yamaha alırım hergun bırıne bınerım. . .:)

ön farlar yakıyo gerçekten iyi bir tasarımm...pahalı oldugu kesinnn...bi 25binytl en az vardır herhalde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar