Ducati 996 Vs Bimota Sb8R ve Kaza

sağlam yürek vardı abilerde takdir ettim. bölünmüş olmayan böyle dağ yollarında nasıl viraja yatabiliyorlar hem de ormanlık alanda, tavşanı tilkisi, karşı yönden hatalı sollamaya çıkanı vs...
güzel de çekim yapmışlar hem kask kamerası hem dışardıdan çekenler, montajlı falan iyiymiş.
sonunda kaza olmasa daha iyiydi ama herhalde ucuz atlattılar.
bu arada elemanın çarpışmanın kaçınılmaz olduğunu anladığında motoru yatırması da belki hayatını kurtardı, işte bunu yapabilecek tecrübeye gelebilmek lazım.

güzel video paylaşım için saol...

Keyifli bir video... O yolda yapılacak herşeyi yapıyorlar... 4 şerit yolda viraj dönmeye benzemiyor... :)

sürücü orada çok ufak bir hata yapıyor. anladıgım kadarıyla vurdugu bariyerin sonundaki virajı düşünerek motosikleti dışa yani önündeki virajı hesaplayarak açıyor. virajı yatarak aldıgı için frenede basamıyor. sonuç ortada.

güzel bir video paylaşım için teşekkürler.

Sadece kendilerine zarar vermelerine sevindim. Düşüncesiz mahlukatlar.

güzel video güzel dayanışma,bisikletçilerin biyerleri terlemiştir o havada kesin....

Sadece kendilerine zarar vermelerine sevindim. Düşüncesiz mahlukatlar.

al bende de o kadar bu tarz motor kullanılmasına gerçekten karşıyım,tamam izlemesi bile zevkli ama pistlere girsinler eminim daha zevkli olur,her ne kadar tecrübene güveniyorsan güven işi asla şansa bırakma ve tehdit saçma iyi olmuş ki düşmüş ya başka birine çarpsaydı:silent:bu arada ducatilerin sesi berbat:farao:

bu arada paylaşım için teşekkürler:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar