Ducati 1200 geliyor

2007 Ducati 1200 R

ducati12001r22hv.jpg
2006'nin sonunda anons edilecek ve 2007'de satisa baslanacak. Ferrari gibi Ducati'nin asil ozu motosiklet yarislarinda ve bu nedenle bu motosiklet digerlerinden biraz farkli. Motor hacmi 1200cc oldugu icin MotoGP veya WSBC'de kullanilamaz.

Bu motosiklet 4 cilindir 1000cc Japon motosikletleri rekabet cikarmak icin yapildi. Tek taraf arka kol, oturak alti cift egzoz ve klasik bir desen ile su an Japonlarin elinde olan Superspor piyasa payini buyutmek istiyorlar.

Ducati'yi tanirsak bu motosiklet gercek bir pist canavari olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çoşturdun yine saykoshey !

Çok güzel bir motormuş ama bildiğim kadarıyla Ducatiler hacimlerine nazaran japonlardan daha az güç çıkartabiliyorlar.Teknik özelliklerinide verebilirsen seviniriz

Acaba bu iki tekerlekli ferrari senin motorla başaçıkabilir mi ?

koltuk altı çift ekzoz diyo ama ekzoz aşağıdaki gri bölgede değil mi:silent:

ayrıca söylemeden edemicem şu ducatinin kullandığı borulara gıcık oluyom:queen:

5X kardeş sana katılıyorum artık her modelde şu borulardan var ama yüne de güzel canavar

o borular çok güzel bi mukavemet sağlıyo bu sayede daha az miktarda metalle daha çok mukavemet sağladıkları için ağırlık düşüyo tabiki kıvraklık manevra seri gibi fonksiyonlarla geri dönüyo bunlar fakat çoğu ducatinin estetik tasarımını bende beğenmiyorum tasarımda biraz evrim geçirmesi gerekiyo fakat monster olabilir tam hatırlamıyorum bi modelini çok beğeniyorum

ŞURDA YANLIŞINIZ VAR!!
Ducati 1200 lük 2 silindir çıkaracak ama bu WSBC(Superbike) de yarışabilecek. Yani Ducati bunu kılıfına uydurup yapıcak..Ayrıca Ducati birde 1000 cc lik Moto Gp replikası hazırlıyor. Moto Gp replikasının Amerika fiyatı da açıklandı. (52,000 dolar) Bu motor 200 mil yani 325 km hıza çıkabiliyo motorda yaklaşık 210 beygir... Bu 1200 lük ise japonlara yaklaşık bi beygir üreticek yalnız kesinlikle japonlardan pazar payı almaya çalışmıyo zaten ducati nin müşterisi belli...

bu motor benim olsun 1000 ytl borcum olsun.sagolasın arkadas güzel calışma yapmışın şahane bi motor

DUCATI yi imal eden adamlar bu işi zevk için yapıyorlar.
Hepside DUCATI kullanıyor.:cat:

dukatı nın çizgileri japonlara göre biraz daha sert ve bu onu dahada hırçın yapıyor.

ayrıca ducati kesinlikle piyasadaki birçok motordan daha seri ama motorda acayip bi denge sorunu olduğu olduğu için piyasayı diğerleri paylaşıyo zaten ducati nin belirli bir binicisi var onlarda sağlam adamlar

Ben Adana Dan Bünyamin Ducatiyi çok Seviyorum Bence En Hızlısı Oooooooooo Ama En Hızlı Suziki Hayabusa Dıye Bır Soylentıler Duydum Ben ınanmıyorum En Hızlı Ducatı

Bünyamin arkadaşıma katılıyorum..Hayabusa falan isim yapmış sadece:p

HAYALİMİN MOTORU
:cat: NUMARA ACABA BUNLARIN 5 SİLİNDİRİ VARMI YADA OLACAKMI?
MOTO GP DE DÜZLÜKTE DUCATIYI GECEN OLMADI GORMEDIMDE ACABA BEN BU DUCATIYI SÜRSEM NELER YASARIM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar