Evet arkadaþlar sabah kalkýp ilk iþ resim koymak oldu sanýrým bu iþi baþardýk on numara olmuþ. Beyaz yanak gibi tabaka oluþturmuþ durum mükemmel yani. Dediðim gibi hafif taþan kýsýmlar var çokta önemli deðil orlarý temizledim mi olay tammdýr buyrun ilk resimler.
[url]http://img705.imageshack.us/img705/5376/fotoraf0817.jpg[/URL]
Uploaded with
ImageShack.us
[url]http://img193.imageshack.us/img193/1749/fotoraf0816.jpg[/URL]
tabiki kardesim ogrenecegin tecrubeler oldugunu goruyorum fakat azmin ve icindeki etesi taktire sayan buldugumu soyleyecegim elbet atom larincam benim ugrasmak calismak her zaman guzeldir ve. en onemlisi istemek ve. inanmak iste ince noktalar burda bu arada yazilar bibirine gectiyse kusura bakma yine cepten yaziyorum minnacik klavye
Nerde kaldik hee kafana taktigin seyi hayata gecirmekten korkma maddi manevi insan istediginde oluyor inan bana

)
Lastik yanaklari isine gelince tabiki emek verdin yanlis anlarsan kuserim bak.

ama yaptigin iste en mukemmeli yapacagim diye ugras guzeli herkez yapar ama mukemmelliyetci ol her daim

onun icin guzel ama bir sonrakinde mukemmel olacagindan suphem yok eline saglik hadi operin gidisindan]
İrfan abi yanlış anlamak ne kelime ya olur mu hiç:cat::rendeer: Düşüncelerin için teşekkür ediyorum ve yanılmadığını belirtmek istiyorum. Çünkü yanlış yaptıklarımı düzeltmekle kalmıyor ön tekerdeki yanak işini daha güzel yapıyorum şu anda. 2 kat boyam kururken bende biraz resim yükliyim.
Evet arkadaşlar dünkü yaptığım yanak neticesinde gündüz kuruma bittiğinde son halini çektim. Şimdi olay gördüğünüz gibi dışa taşan yerleri ve janta taşan ufak tefek yerleri temizlemek. Gündüz ki hali bu
Uploaded with
ImageShack.us
Arkadaşlar kullandığım tiner.
Uploaded with
ImageShack.us
Şimdi burda foto çekmeyi unutmuşum ama yaptığım şu bezi ufak ufak keserek tiner dökerek düzgün bir şekilde silmek. Aşağıdaki fotoda sağ üst taraftan başladım silmeye. Çember düzgünleşmeye başladı dikkat ettiyseniz.
Uploaded with
ImageShack.us
Çember biraz daha düzgünleşti aşağıda.
Uploaded with
ImageShack.us
Ve ve gördüğünüz üzere çemberi güzelce taşanları silerek yuvarlaklaştırdım.
Uploaded with
ImageShack.us
Arkadaşlar tekerin yere bascak olan kısımlarındaki boyayı kafaya takmaya gerek yok zaten sürtünmeyle gitcek onlar. O yüzden uğraşmadım. Son olay aşağıdaki gibidir.
Uploaded with
ImageShack.us
Şimdi sıra jantlarda. Aynı şekilde beze tiner dökerek dikkatlice sile sile yaptım. Arkadaşlar jantlarda gördüğünüz beyazlıklar benim jantın boyasının çıkmasından olan beyazlıklardır. Yani tinerle jantlardaki boyayıda başarıyla çıkardım.
Uploaded with
ImageShack.us
Şimdi de ön tekerin şablonunu çekelim. Daha önce bahsettiğim gibi artık alta koli bandı üste sarı bant yapıyorum. Böylece bant kalkmıyo daire daza gülün olcak ve sonra silmeye uğraşmıcam. Artık dış çemberi şablonlama olayını biliyosunuz. O nedenle direk bu sefer jantı şablonlamayı gösteriyorum. Olay bu şekilde bantı yapıştırıyoruz.
Uploaded with
ImageShack.us
Daha sonra bıçağın tersiyle jantla tekerin arasına bandı itiyoruz. Böylece jant daha kolayca kapanıyo:cat:
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Jantın tamamını da kapatıyoruz.
Uploaded with
ImageShack.us
Şimdi arkadaşlar arka tekerde tekerin yere basan kısımları beyaz kaldı biliyosunuz. Bu sefer bununla uğraşmamak için orayada bant çekiyorum olay tamamdır. Resimde gözüküyo.
Uploaded with
ImageShack.us
İlk kat boyamızı atıyoruz.
Uploaded with
ImageShack.us
İkinci kat boyamızı atıyoruz.
Uploaded with
ImageShack.us
Ve 3. kat boya arkadaşlar şu anda kuruyo o nedenle gece çıkarıcam. Selamlar. Saygılar.
Uploaded with
ImageShack.us