P paloco Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 2 Ağu 2013 Mesajlar 61 11 Kas 2013 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. s.a arkadaşlar mobylette hariç bütün motosikletlerin lastikleri dublexmi
Linwelin Katılım 8 Ağu 2013 Mesajlar 631 11 Kas 2013 #2 Dalga geçmek için sormuyorum gerçekten ikisinin aynı şey olup olmadıgını bilmediğimden soruyorum, dublex dediğin tubeless lastik mi?
Dalga geçmek için sormuyorum gerçekten ikisinin aynı şey olup olmadıgını bilmediğimden soruyorum, dublex dediğin tubeless lastik mi?
tinerci Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Ağu 2013 Mesajlar 887 11 Kas 2013 #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Tubeless olanları da var olmayanları da. Motosikletlerin lastikleri dublex olmaz ama sahiplerinin evleri olabilir. belki
Tubeless olanları da var olmayanları da. Motosikletlerin lastikleri dublex olmaz ama sahiplerinin evleri olabilir. belki
ogzcngdk Katılım 2 Tem 2012 Mesajlar 4,753 Motosikleti Hero X Pulse 200 11 Kas 2013 #4 tel jantlılar tubeless lastiklidir.. aliminyum yada çelik jantlarda genelde tubeless lastiktir
P paloco Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 2 Ağu 2013 Mesajlar 61 11 Kas 2013 Konu Yazar #5 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. nasıl olmaz bizim bizim köyde 2 tane motorcu var ikiside dublex ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ---------- linwelin evet tubeless
nasıl olmaz bizim bizim köyde 2 tane motorcu var ikiside dublex ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ---------- linwelin evet tubeless